Právě čtete

Jak být chic i v dešti

5784  
Sdílet: 

Jak být chic i v dešti

Déšť s sebou přináší stejně pochmurnou módu pršiplášťů a funkčního oblečení, která často bývá neslučitelná s pojmy jako trendovost či elegance. Ale i z funkčního oblečení se dá poskládat chic outfit, zvlášť pokud je samo o sobě slušivé.

15. 9. 2016 2 min. čtení Sexy Mamas
Jak být chic i v dešti

Léto už je za námi a slábnoucí sluníčko je už jen vzpomínkou na období prázdnin a dnů u vody. Rána už jsou chladnější a ve vzduchu je cítit přicházející podzim. A v našem pásmu k podzimu patří krom sluncem prosvíceného barevného listí také vítr, déšť a sychravé počasí.

Připravily jsme si pro vás pár kombinací z Tchibo kousků, které nás nadchly: funkční trenčkoty, chino kalhoty, softshellový kabát a další. Děti měly zase radost z oblečení do každého počasí, které při kontaktu s vodou mění barvy či na něm vystupují ornamenty. Skvělé jsou dětské kalhoty do deště i tepláky, které oboje vypadají jako džíny, a hned je ta móda do deště o něčem jiném…

Důležité jsou kombinace a vrstvení. Na podzim se hodí doplňky jako klobouky, šátky a šály a nezbytný je deštník. Ani ten nemusí být obyčejný. Stejně jako u výše zmiňovaného dětského oblečení, může i deštník měnit barvu při kontaktu s vodou. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za pochmurného počasí většina z nás nemá moc náladu řešit svůj outfit, a tak zpravidla saháme po oblečení nevýrazných barev a nezamýšlíme se nad stylem. Je to škoda, protože v dnešní době je na trhu k dostání už spousta funkčního a zároveň stylového oblečení. Softshell to už nejsou jen bundy do hor. Ze softshellového materiálu můžete nosit i vypasované a velmi slušivé kabáty. Pro děti je k dostání oblečení do deště v úžasně pestrých barvách, což je praktické nejen z hlediska bezpečnosti, ale hlavně to nádherně rozzáří podzimní ulice a hřiště.

Pokud máte v šatníku nějaké své velmi oblíbené kousky a nechcete se jejich nošení vzdát ani v sychravých podzimních dnech, třebaže se do deště a vlhka nehodí, zkuste si oblečení naimpregnovat! Na trhu jsou k dostání spousty impregnačních sprejů na textil a kůži, které chrání vaše oblečení před vlhkostí, promočením a zašpiněním. Nebo můžete vyzkoušet domácí impregnaci bot! Extrémně odpuzující efekt má potom nová technologie dnešní doby – nano impregnace. Pokud tedy váš oblíbený kabát není vhodný do deště, tímto jednoduchým trikem se z něj může rázem stát skvělý pršiplášť!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články