Právě čtete

Dárky na poslední chvíli

13339  
Sdílet: 

Dárky na poslední chvíli

Pokud jste časově vytížení a na nákupy pod stromeček jste zatím neměli ani pomyšlení, tak se vám o dárcích pravděpodobně už zdají i noční můry. Propadat panice přesto nemusíte, do Štědrého dne ještě nějaký ten čas zbývá.

14. 12. 2016 2 min. čtení Redakce
Dárky na poslední chvíli

Horší to může být s inspirací, kterou obzvlášť ve vánočním stresu často postrádáme. V době největší krize se mnoho z nás vrhá k bezmyšlenkovitým nákupům, které místo vytoužené radosti dokážou přinést spíš klid na naší nakupovací duši. Proto vám přinášíme trochu inspirace, která by mohla rozhodování usnadnit a obdarované určitě potěšit.

Dárky pro ženy

Styl, který zahřeje

Stylová a zároveň hřejivá ponča určitě potěší každou ženu. Navíc se nemusíte trápit s vybíráním velikosti! A pončo můžete doplnit třeba šálou.

DSC_0133

Zima od nohou vás už nepřekvapí

Pantofle s měkkou plyšovou podšívkou pro studené zimní večery jsou pohodlné a praktické – nezapomínejte, že mít nohy v teple je důležité. A velikost opět snadno trefíte od oka.

DSC_0012

Nejlepší přítel ženy

Šperk, naprostá klasika, která nikdy neomrzí. Velikost prstenu může být zrádná, takže si nezapomeňte přeměřit velikost ostatních prstýnků, ale u náhrdelníku či náušnic chybu neuděláte. Skvělým pomocníkem pro organizaci šperků může být šperkovnice, která pojme všechny dámské klenoty. Na výběr máte od šikovných přenosných kufříků až po uzamykatelnou nástěnnou skříňku s háčky, kapsičkami a praktickým zrcadlem na vnější straně dvířek.

Praktické dárky, které potěší

Každé kuchařce se do kuchyně hodí nějaký šikovný pomocník, který jí usnadní práci. Záleží už jen na vás, jestli to bude vysokovýkonný mixér, fritéza na hranolky nebo něco úplně jiného. A když už jsme v kuchyni, nezapomeňte popřemýšlet nad sadou hrnků na kávu či menších šálků na espresso.

Dárky pro muže

Pro klidné večery

Vakuová zátka na víno potěší nejednoho milovníka vín. Nejenže víno uzavře, ale po odsání vzduchu ho i uchová déle čerstvé. Připojit k ní můžete například elektrickou vývrtku v elegantním kovovém provedení.

DSC_0192

Být pánem svého času

Pánské hodinky, nepostradatelný doplněk. Ať už vyberete hodinky ručičkové, či digitální, s koženým, nebo kovovým páskem, úspěch je zaručen.

Postavit sněhuláka nebo se koulovat? Můžete všechno!

Rukavice, šála, čepice – zkrátka zimní oblečení, které má doma sice každý muž, otázka však zní, v jakém stavu. Není už na čase vylepšit šatník svého muže a pořídit mu stylovou zimní výbavu?

DSC_0095

„Měkké dárky“ ocení každý

S košilí či páskem nikdy nešlápnete vedle, navíc stejně jako u předchozího bodu můžete přizpůsobit oblečení svému vkusu. Sahat nemusíte jen po košilích a oblečení do společnosti, ale třeba i po neformálních svetrech a trikách s vánočními nebo bláznivými potisky.

DSC_0175

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články