Právě čtete

Wishlist Lucie Ferikové aneb 6 pastelových outfitů, které vám budou slušet

3966  
Sdílet: 

Wishlist Lucie Ferikové aneb 6 pastelových outfitů, které vám budou slušet

Spolupráce s Tchibo je dlouhodobě moje srdcovka. Troufám si říct, že v produktech, střizích, velikostech a materiálech mám už trochu přehled a také oblíbence, ke kterým se v objednávkách ráda vracím.

21. 9. 2021 3 min. čtení Lucie Feriková
Wishlist Lucie Ferikové aneb 6 pastelových outfitů, které vám budou slušet

Nápad vytvořit vlastní wishlist nemohl přijít v lepší dobu než teď, při uvedení kolekce, která jako by (odpusťte mi tu troufalost) byla stvořena snad přímo pro mě. Podzimní kousky v pastelové fialové, která ke mně už asi neodmyslitelně patří, doplněné o krémovou, kterou dlouhodobě nosím snad ještě raději než jakoukoli jinou barvu. To všechno v kombinaci s příjemnými materiály a pohodlnými střihy. Pojďte mrknout na kousky, které se mi v kolekci zalíbily nejvíc.

1. Batikované legíny a mikina s pastelovým detailem

Kdo mě zná, ten ví, že sportu moc nedám. Přesto je snad polovina mého šatníku zaplněná sportovními kousky. Miluju to pohodlí, které poskytují a zároveň jsou tak cool. Je to trochu záhada, ale podle mě vždycky snesou mnohem víc barev a vzorů než jakékoli jiné oblečení.

Legíny nosím skoro pořád. Doma, do parku, ale klidně i do města. Občas se mě tak někdo (hlavně můj muž) ironicky zeptá, jestli „jdu zase běhat“. Jenže já vlastně jdu. S tříletým dítětem na odrážedle je každá procházka srovnatelná s během na dlouhou trať a pokaždé, když se výjimečně rozhodnu pro něco elegantnějšího, pak docela lituju.

Tyhle batikované legíny jsou nejen v nádherné barvě a s božím, zrovna tolik módním vzorem, ale navíc hezky přiléhají k tělu a podle mě i trochu tvarují zadek. K triku, mikině, ale za mě třeba i k pletenému svetru. Zrovna mikina z aktuální kolekce je příjemná, neutrální a zároveň se zajímavým detailem fialového srdíčka, které k legínám skvěle pasuje.

blogerka lucie feriková

Fialová pletená čepice ke mně letos přišla jako na zavolanou. Mně se bude hodit ke spoustě věcem, ale řekla bych, že lidem, kteří barvy nosí výjimečně, může udělat velkou parádu a vkusně ozvláštnit jinak monochromatický outfit. Je pružná a ne příliš těsná, takže se do ní v zimě nejen vejde drdol, ale taky během prvních pěti minut neuplácne foukanou.

2. Béžová čepice, fialová mikina a krémové tepláky

Jak se znám, budu čepici nosit od podzimu do jara (jednodušší řešení bad hair day neexistuje!), takže ani béžový kousek se u mě neztratí.

Neutrální doplňky, jako je třeba béžová čepice v mém outfitu, je samozřejmě fajn vzít třeba ve chvíli, kdy jste se s barvami vyřádili někde jinde.

Krémové teplákovky jsou taky letošním hitem a já hádám, že se tu ohřejou dýl než jednu sezónu. Anebo v to aspoň pevně doufám. Pro mě je to ta nejuniverzálnější barva na světě a nikdo mi nevymluví, že „cream is the new black“.

3. Krémový svetr a lila triko

Co se týče pletených krémových svetrů, nevím, kolik jich vlastně už mám. Vždycky se ale najde místo ještě pro jeden, a přesto ani jeden neleží dlouho v koutě.

V chladnějších dnech nic nenosím tak často, obzvlášť když nemám čas vymýšlet nic originálnějšího. Dá se nakombinovat snad s čímkoli – s jakoukoli sukní i kalhotami, dokonce i s mými vlasy, což je asi důvod, proč po něm sahám tak často. Tenhle má krásný aktuální střih, a hlavně fakt zahřeje. Když se pak odpoledne oteplí, vypadá dobře i ležérně přehozený přes ramena.

podzimní svetr tchibo

4. Bunda se zlatým zipem

Když se ještě víc ochladí, ráda vytáhnu svršek v neutrálním odstínu.

U téhle bundy cením zlatý zip. Nevím, jestli je to úplně normální, ale mě dokáže černý, ale i stříbrný zip nebo jakýkoli detail od celého kousku úplně odradit.

jak se obléct na podzim

5. Legíny a sportovní podprsenka s promyšlenými ramínky

Protože legín a barvy lila zkrátka není nikdy dost, mám tady ještě tyhle dva sportovní kousky.

Tyto legíny jsou v lehce umírněnější barvě než jejich batikované kolegyně. Nejsou lesklé a jsou trochu pružnější. Já k nim nakombinovala sportovní podprsenku s krásnými ramínky – ta teď ráda nosím k čemukoli, z čeho můžou konečně vykukovat.

podzim a pastelové legíny

6. Kalhoty culotte a tričko s nápisem

Světlé triko Choose happy se hodí snad ke všemu. A hlavně ke mně – because I always choose happy! Nebo se o to aspoň snažím. :-)

Kromě aktuální kolekce mám v Tchibo oblíbené kousky, které (jak jsem už psala v úvodu) beru pravidelně. Kromě kalhotek magic cut, které mají skvělý neviditelný střih, jsou to hlavně věci pro děti. Ty asi miluju úplně nejvíc a vím, že mnoho z vás to má stejně. Každý rok našemu Doriánkovi objednávám voděodolné kalhoty i bundu, které fungují a zároveň nejsou z neprodyšného gumového materiálu, ve kterém se děti hned zpotí. Stálicemi jsou pro mě také trenky a pyžámka z biobavlny s roztomilými dětskými vzory, které zároveň nejsou kýčovité.

Moc ráda beru i noční košile pro sebe. Často bývají z modalu, což je jeden z nejpříjemnějších materiálu, které znám. No a v létě mi třeba udělala velkou radost extravagantní rybí váza, která ozvláštní každý interiér.

Já mám zkrátka svůj wishlist na Tchibo s každou novou kolekcí delší a delší. Vím ale, že když si pak udělám radost, bude to stát za to. Teď už snad jen „Vítej podzime!“ ať mi nová kolekce může dělat dlouho parádu.


Lucie Feriková – blogerka a instagramerka z Opavy. Aktuálně se stará o tříletého syna Doriana. Jejím poznávacím znamením jsou barevné vlasy a bláznivé nehty. Miluje saunování, houbaření a Michaela Jacksona.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články