Právě čtete

V zimě nemusíte vypadat jako sněhulák

5652  
Sdílet: 

V zimě nemusíte vypadat jako sněhulák

Asi se všichni shodneme na tom, že oblečení do zimy by mělo být především teplé. Mělo by být ale i pohodlné a vyrobené z příjemných materiálů. Nicméně by nám to mělo také slušet! Zimní oblečení totiž neznamená jen péřová bunda a teplé kalhoty.

2. 11. 2016 2 min. čtení Sexy Mamas
V zimě nemusíte vypadat jako sněhulák

Určitě se vyplatí zainvestovat do nějakého slušivého kabátu nebo streetové bundy (rozuměj bunda do města, ne na lyže). Ta úplně nejsvrchnější vrstva je totiž ta, která je v zimě ta hlavní – je nejvíc na očích. Výběr nechť každý zváží podle typu svojí postavy a svých módních preferencí. V dnešní době lze sehnat prakticky cokoli. Je ale fajn mít na zimu delší bundy pod zadek nebo kabáty, protože s těmi nám bude rozhodně tepleji než s bundami do pasu. Určitě nešlápnete vedle s nějakými slim kalhotami nebo teplejšími legínami, které můžete snadno nasoukat do kozaček nebo tolik oblíbených a pohodlných válenek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zima, to je také vrstvení! Pokud není opravdu třeskutý mráz, můžete si vzít i lehčí blejzr nebo kabátek, pod který se můžete navrstvit jako cibule – tílko, top, svetr. Velkou službu vám v tomto případě udělá pořádně huňatá hřejivá šála nebo oblíbené tunely. Nezapomínejte vybrat také slušivou čepicirukavice! Tyto doplňky dokážou snadno pozvednout i zdánlivě nudný a okoukaný outfit na vyšší level.

Co se týče barev, na podzim a v zimě býváme poněkud umírněnější, ale to neznamená, že musíme chodit v černé! Naopak se nebojte rozzářit české ulice barvami, třebaže to asi nebudou vyloženě neonky. Skvěle vypadají šedé odstíny od toho nejsvětlejšího, skoro bílého, až po ten nejtmavší. Nebo béžová barva se také skvěle kombinuje. A nemusíte se bát například ani petrolejových a bordó odstínů.

Zkrátka zima tu není od toho, abychom se zakuklili do neforemných kabátů a bund a čekali na jaro! Užijte si zimní módu právě pro její variabilitu a nekonečné možnosti doplňků.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články