Právě čtete

Tahák na jednoduché, ale chic podzimní outfity

19282  
Sdílet: 

Tahák na jednoduché, ale chic podzimní outfity

Podzim je jednoznačně jedna z našich oblíbených ročních dob. Především říjnový přechod, kdy stále bývá krásně, slunce ještě nezapadá tak brzy a hlavně k přežití není potřeba čepic, šál a rukavic. V tuhle chvíli přichází na scénu vrstvení, kombinování a experimentování. Tak pojďme na to!

7. 10. 2015 1 min. čtení A Cup Of Style
Tahák na jednoduché, ale chic podzimní outfity

1) Teplotní kontrasty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holé nohy se v některé dny ještě dají vydržet, o to víc se ale člověk musí držet v teple jinak. Čepice, trenčkot a mikina funguje ke školácké sukni překvapivě dobře. A i když se vám to možná nezdá, stačí přidat pořádné boty a zima si na vás nepřijde!

2) Variabilní pončo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pomocníkem v často přítomném větru je pohodlné pončo. Můžete ho přehodit přes mikinu nebo klidně až přes kabát, udrží vás v teple a pohodlí a navíc vypadá skvěle. Nás ho nejvíc baví nosit do školy nebo na cesty, protože se dá jednoduše použít jako deka!

3) Nesmrtelná kostka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Když přituhne, pončo se dá jednoduše transformovat do šály. I letos můžete vytáhnout kostky v nejrůznějších barvách a oživit jimi svůj oversized kabát.

4) Pohodlně s cardiganem 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Náš nejoblíbenější kousek na vrstvení je obyčejný cardigan. Elegantní košili jednoduše udělá ležérní. Navíc v kombinaci s kotníkovými botami v tomto stylovém outfitu přežijete všechno.

PS: Dejte nám do komentářů vědět, jaká kombinace vás oslovila nejvíce?

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články