Právě čtete

Star Wars vám vyřeší letošní Vánoce

23895  
Sdílet: 

Star Wars vám vyřeší letošní Vánoce

Vánoce se na nás řítí rychlostí blesku a k nim, ať už je to jakkoliv nepoetické, patří i nákup dárků. Někdo si ho užívá, jiní jsou bezradní, ne-li zoufalí.

16. 12. 2015 3 min. čtení Sexy Mamas
Star Wars vám vyřeší letošní Vánoce

(Iva ze Sexy Mamas, pozn. red.) se přiznám, že patřím do té první skupiny užívačů. Baví mě to obzvláště od té doby, co mám děti a manžela. Nakupuji ale ráda dárky i pro širší rodinu. Vůbec celkově ráda nakupuji. :)

Mí dva muži, malý i ten velký, propadli masírce k uvedení filmu Star Wars: The Force Awakens. Takže u nás frčí vše s motivy Darth Vadera, Yody a vesmírných korábů. Je zajímavé, jak ten starší dokáže strhnout toho mladšího. Táta je pro Olíka velký parťák a vzor. Když má táta tričko s Darthem, Olík ho musí mít taky. Tento rok je tedy dost jednoduché cílit na ty správné dárky. Darth je všude, stačí jen zjistit, co ten starší potřebuje a co ten mladší preferuje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ponožkami nikdy nic nezkazíte

Nevím jak u vás, ale můj muž se snad živí ponožkami. Stále mu někam mizí a ty zbylé mají dírku. Vím, že měkké dárky byly vždy opruz. Pokud je na nich ale Darth Vader nebo jiný motiv Star Wars, je to jiná. Hlavně ne svetr se sobem.

A pokud vám ponožky přijdou jako trochu málo, přidejte k nim další oblečení a výbavu, co se používá velmi často, jako je mikina nebo triko. Takový kufr ve tvaru masky Darth Vadera zase tvoří spolu se sluchátkami ideální cestovní set pro jakéhokoliv malého nadšence do Star Wars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hračky i hudební nástroje

U malého muže stále vedou hračky a samozřejmě si pod stromeček přeje světelný meč. Protože mám ale dceru, která by se snadno mohla stát jeho obětí, meč Olíček pod stromečkem nenajde. Přál by si též opravdovou kytaru, což mi přijde super. Olík krom Yody miluje také Mimoně, kterých je teď naštěstí také hojně. Vlastně i ten velký by si přál opravdovou kytaru, ke svým šesti, co už doma má. Kytar totiž není nikdy dost, že. A taky desek není nikdy dost, proto by se mu jistě hodil gramofon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elektronika je pro chlapy jako dělaná

Velký muž je velkým fanouškem technických vymožeností, které jak říká, usnadňují život. Často si nahrávky pouští z mobilu, takže by se mu jistě hodil repráček na mobil. Do auta by se zase hodila „powerbanka“, neboli mobilní nabíječka. Hodil by se i nový tablet, protože ten náš je zamořený dětskými aplikacemi, a je tak jasné, kdo si ho nárokuje.

Flashkou taky nejde nic zkazit, ty se totiž ztrácejí pořád a když bude ve tvaru Darth Vadera, alespoň si budou všichni pamatovat, že je majetkem zrovna vašeho blízkého.

IMG_2336

Hitem roku je selfie tyč

Pokud bych měla syna v pubertě, byl by pravděpodobně YouTuber. Tak si totiž dnešní teenagery představuji. Nesměla by mu tedy chybět povinná výbava jako selfie tyč, smartphone, digitální foťák se stativem a jiné příslušenství pro cool videa či fotky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Co pro starší muže?

A je tu ještě jeden můj muž, ten nejstarší – můj táta. Toho potěší vždy něco hezkého a praktického na sebe – sám si oblečení kupuje nerad – nebo něco, co může sníst či vypít. Určitě by ale také uvítal technické dárky, třeba malé rádio do práce, ať mu to líp utíká. A protože je to velký milovník kávy, nejvíc by asi zajásal nad pořádným kávovarem.

Veselé Vánoce nejen velkým a malým mužům!

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články