Právě čtete

Přivítejte jaro ve svém šatníku

3416  
Sdílet: 

Přivítejte jaro ve svém šatníku

S příchodem jara putují kožichy, zimní bundy a kabáty do šatníku, aby je nahradili jejich lehčí, pohodlnější a elegantnější kamarádi. Noci se krátí a sluníčko hřeje každým dnem silněji a intenzivněji, byla by proto škoda přes hromadu vrstev oblečení nepocítit sluneční paprsky.

4. 4. 2017 3 min. čtení Redakce
Přivítejte jaro ve svém šatníku

S novým rokem přichází i nové trendy a mezi ty letošní se s největší pravděpodobností zařadí i jarní trenčkoty nejrůznějších střihů, barev i materiálů. Jak se k tomu staví blogerky? Chystají se i ony tento kousek zapojit do svých šatníků?

Brixhauz

1

Když se řekne jaro, hned se mi vybaví trench coat. Samozřejmě také slunce, rozkvetlé stromy, veselejší barvy, zpívající ptáci, delší dny, ale úplně jako první mě napadne trench coat. Kdybych měla říct svůj nejoblíbenější kousek v šatníku, byl by to právě on. Možná i kvůli němu miluji film Snídaně u Tiffanyho. Audrey Hepburn sice neskutečně slušel, ale konečně jsem se i já dočkala a letos ho na sebe poprvé oblékla!

Zvolila jsem klasickou pískovcovou barvu, která podle mě ke trench prostě coatu patří. V módě mě velmi baví nestárnoucí kousky, což je tomu tento outfit vzorným příkladem, avšak samozřejmě miluji i nejnovější trendy. No a co mě úplně nejvíc baví, je kombinace různých stylů, s čím právě souzní můj celý look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Jednou mě na ulici potkáte za dámu a někdy také v úplně basic outfitu s roztrhanými džíny. Na otázku, jaký styl máš nejraději, prostě nedokážu odpověď. Podle nálady :). A právě ta ve mě na jaře vzbuzuje uvolněnější styl a vrstvení. Přesně po takových kouskách jsem sáhla. Černá kožená bunda, kterou můžete kombinovat na tisíc způsobů. Já ji oblékla jen na lehký svetr, když už nám to počasí konečně umožňuje a v černé barvě zvolila i pohodlné džínové kalhoty. Celý look jsem doplnila kabelkou, kterou jsem sladila se svetříkem a na nohy navlékla své nejnovější boty. A víte kam jsem takhle vyrazila? Na jarní Náplavku přeci :).

BK Blog

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaro mám ráda, protože je to období – co se oblékání týče – velmi kreativní. Nejste už zabalení od hlavy až po paty. Máte možnost kombinovat, vrstvit a sem tam i něco poodhalit. Jaro je plné barev, je z něj cítit příliv dávky nové energie a pozitivního přístupu. A tak se jím nechte inspirovat i v módě.

Tento outfit jsem si vybrala proto, že jeho součástí je i jeden nadčasový kousek, který můžete nosit skoro celou sezónu, a hlavně – nikdy nevyjde z módy. Trenčkot! Můžete ho kombinovat s šaty, kalhotami, džínami a stejně tak i se šortkami. Je velmi variabilní. A pro odvážné: Můžete ho vzít i jako šaty!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dva outfity – a každý z jiného šálku. Chci vám ukázat, že i v této kolekci můžete najít kousky jak stylové (nadčasové), tak i pohodové pro volný čas. Pro mě – jako maminku – je velmi důležité mít po ruce něco stylového, ale zároveň také pohodlného. A právě to se vám snažím tady a teď nabídnout. Tak doufám, že úspěšně a že vás to některé zaujalo.

KISS, Vaše Baruš

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články