Právě čtete

Džínovou bundičku prostě musíte mít!

4181  
Sdílet: 

Džínovou bundičku prostě musíte mít!

No není to úžasný pocit vyměnit navrstvené oblečení a zimní bundy za lehké jarní kousky? Za bombery, svetříky, kožená sáčka... Ale především za džínové bundičky!

10. 5. 2017 2 min. čtení Rebeka Šuchterová
Džínovou bundičku prostě musíte mít!

Džínovina je naprostá klasika a minimálně jeden takový kousek by měl obsahovat bez výjimky každý šatník. Trendům nepodléhá, nestárne, nositele omlazuje a její variabilita a univerzálnost zve ke každodennímu nošení.

A právě pro tuto příležitost jsem připravila 3 outfity pro vaši inspiraci. Jaro je tu, tak neváhejte a popusťte uzdu své kreativitě!

Zářivé barvy

Zkuste džínovou bundičku zkombinovat se zářivými barvami – jaro k tomu přímo zve! Džínovina skvěle doplní výrazné odstíny, podtrhne je a dodá jim šmrnc. Můžete si být jisté, že komplet doplní mnohem lépe než jakákoli černá, kvůli níž by celý outfit mohl působit lacině. S džínovinou se vám to určitě nestane!

unnamed-2

Já osobně zvolila limetkovou zelenou s fialovou kabelkou, nicméně skvěle působí i kombinace oranžové s tyrkysovou, červené s růžovou či fialové se žlutou. Džínovina zkrátka snese všechno, tak se nebojte a odvažte se i vy!

V jednoducosti je krása

Může být něco lepšího, nežli jednoduché kousky, které vám zajistí styl a pohodlnost v každé situaci? Někdy je méně více a vsadit na jistotu se zkrátka vyplatí. Černé úzké nohavice, bílý top a tenisky. Nic komplikovaného a džínová bundička do toho krásně zapadá. A pokud byste outfit přece jen toužili ozvláštnit, sáhněte po výraznější kabelce. A především – nezapomínejte na osobní doplňky, které jsou vaši vizitkou!

b

c

Kontrasty

Kontrasty mě v módě vždy velmi bavily. Džinovina se jako materiál dříve užívala především k výrobě pracovních oděvů, její nesporné klady ji však velmi brzy protlačily do každodenního šatníku. I tak v sobě stále ukrývá cosi drsného a mužského – cosi, díky čemuž působí neskutečně cool již po celé století. Pokuste se bundičku zkombinovat s co nejvíce ženskými kousky. Sáhněte po šatech či áčkové sukni a výsledek vás zaručeně potěší. S podpatky či svetříkem bychom mohly působit až příliš provokativně, ale džínovina a tenisky celému looku dodají ten pravý rozměr.

A jak si svoji džínovou bundičku obléknete vy?

d

9 done

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články