Právě čtete

Pracovní týden v jedné košili

5936  
Sdílet: 

Pracovní týden v jedné košili

Zkombinovala jsem jednu bílou košili rovnou na pět způsobů – pro každý den v pracovním týdnu jednou!

9. 10. 2017 2 min. čtení A Cup Of Style
Pracovní týden v jedné košili

O tom, že bílá košile patří do každého šatníku, slýcháme ze všech stran. Je skvělým parťákem pro každou příležitost, ať už se jedná o nějakou formální nebo každodenní. Proto by každá žena měla vlastnit minimálně jednu, která jí dobře padne. Může sloužit jako základní kousek do těch nejrůznějších outfitů, což jsem se v dnešním článku rozhodla dokázat.

Pondělí

Začneme rovnou jednou formálnější variantou. Kostkované sako a černé rovné kalhoty si můžete spolu s košilí vzít na pracovní schůzku, ale zároveň jde o outfit i dostatečně pohodlný na to, abyste v něm strávila celý den ve městě. Na akce, které nejsou zcela formální, ale hodí se vzít si na ně něco elegantnějšího, bude skvělou volbou vyměnit kalhoty za džíny a zvolit podpatky. Výsledná kombinace bude sympatická ležérní elegance.

Úterý

V druhém outfitu jsem košili použila jen jako jemný prvek v podobě límečku vykukujícího z mikiny. Takto ji můžete obléci pod jakýkoliv svetr a zkombinovat, jak jen vás napadne. Díky límečku bude celý outfit o to zajímavější.

Středa

Když košili rozepnete, oblečete přes nějaký jiný top a vyhrnete rukávy, máte z ní hned úplně nový kousek. Já si ji vzala přes bílé tílko a působí to tak podle mě hezky jako celek. Tato kombinace se navíc hodí i pro dny, kdy se musíte připravit na několik událostí. Například na důležitou schůzku můžete košili zapnout, přes den si ji nechat ležérně rozepnutou a večer, když vyrazíte do společnosti, ji můžete složit do kabelky a nechat si pouze top, který máte pod ní.

Čtvrtek

Že šaty a košile společně nefungují? Záleží na tom jaké! Například tyto lněné šaty, které mají úplně klasický, univerzální střih, vypadají dobře navrstvené. V tomhle případě s košilí – tedy konkrétně vykukujícím límečkem – a rukávy. Díky tomu tyto šaty zvládnu unosit i v zimě a ještě jim dodám variabilitu.

Pátek

Na pátek ten nejležérnější z outfitů – košile a džíny. Jasná kombinace, co nikoho nepřekvapí? I tahle se ale dá dotáhnout do puntíku. Zvolte džíny, které vám opravdu padnou a jsou reprezentativní – nejsou seprané, vytahané a podobně. Košili zapněte až ke krku a pod její límeček dejte jemný náhrdelník. Rozepněte košili zespodu až k lemu kalhot, jednu polovinu zastrčte dovnitř a druhou nechte volně. Dolaďte outfit ještě pěknými botami a výraznou rtěnkou, potom něco, co se mohlo zdát jako obyčejná kombinace, se může stát tou nejvíc šik záležitostí.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články