Právě čtete

Na dovolené jen s jedním trikem? Proč ne!

6805  
Sdílet: 

Na dovolené jen s jedním trikem? Proč ne!

Během léta to určitě zažijete minimálně jednou. Stojíte před otevřeným kufrem a nevíte, co si do něj zabalit. Jak s sebou vzít co nejméně věcí, ale zároveň tak, aby se dalo vytvořit co nejvíce outfitů?

16. 8. 2017 2 min. čtení A Cup Of Style
Na dovolené jen s jedním trikem? Proč ne!

Náš tip? Vyberte s sebou ty věci, které se dají nakombinovat na několik způsobů a vzájemně spolu ladí. Abychom vám ukázaly, že to funguje, nafotily jsme 3 outfity, ve kterých jsme použily vždy jeden stejný prvek – tohle obyčejné, ale přitom neobyčejné tričko. Obyčejné je svou neutrální bílou barvou a klasickým střihem. Neobyčejné pak zdobením na rukávech, které se na léto perfektně hodí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

1. Lacláčová sukně

Lacláče jsou originální variantou, která se vám bude hodit, ať už to budou lacláčové kraťasy nebo sukně. Můžete pod ně obléct jakýkoliv top nebo třeba jen vršek od plavek a bude to pokaždé vypadat trošičku jinak. Je to proto ideální kousek, který během dovolené můžete vytáhnout mockrát a se kterým si můžete pořádně vyhrát.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

2. Kraťasy

Aspoň jedny kraťasy si ve většině kufrů místo najdou, a to právem! Je to ten asi nejuniversálnější kus letního šatníku, a právě s nimi vykouzlíte outfitů hromadu. Já si ráda kolem pasu uvážu ještě košili či mikinu. Nejen, že si nemusím připadat, jako že jsou kraťasy moc krátké, ale mohu si na ni sednout na festivalu na trávě anebo na pláži, a když se k večeru trochu ochladí, mám hned při ruce další vrstvu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

3. Maxi sukně

Po celých dnech na sluníčku si ráda obléknu delší sukni, která mě před paprsky ochrání. Jedna šedá universální sukně mi v kufru stačí, protože k ní obléknu jakýkoliv z topů, který si zabalím, a vytvořím tak několik kombinací. Je nejlepší variantou na večery v restauracích, kde se hodí obléci něco trochu elegantnějšího.

Tyhle tři kousky, plavky a pár topů, se dají dohromady promíchat tak, že vytvoříte outfitů dost i na celý týden či dokonce delší dobu. Stačí jen vybrat z vaší skříně takové kousky, které jsou opravdu variabilní. Přejeme jednoduché balení a šťastnou cestu!

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články