Právě čtete

Miláčku, byla bys tak hodná a převlékla se do tepláků?

29487  
Sdílet: 

Miláčku, byla bys tak hodná a převlékla se do tepláků?

Moje žena se rozhodně umí vyfiknout. Dokonce i když vyrazí přes ulici do večerky, umí být kočka. Jestli mě ale na ní něco spolehlivě dostane do kolen, tak když si oblékne tepláky.

21. 11. 2018 2 min. čtení Martin Pistulka
Miláčku, byla bys tak hodná a převlékla se do tepláků?

Nevím, kdo jako první v dámských časopisech vymyslel titulek „Buďte i doma žena-vamp!“, ale nemám ho rád. Spousta žen má pocit, že i doma musí pořád vypadat, že někam jde, nejlépe asi do divadla. Po ránu letět do koupelny „udělat si obličej“ a hlavně na sobě nemít nic doopravdy pohodlného.

Já neříkám, že by to ženám nemělo slušet. Jenom je škoda, když si nepřipustí, že jim to sluší prostě tak, jak jsou – klidně trochu neučesané, nenalíčené, oblečené „na pohodu“. Já jsem si přece svoji ženu vzal, protože se mi líbí. A nejvíc se mi líbí, když je přirozená a svá. V teplácích.

Obléct si tepláky tepláky je fajn

Takové tepláky jsou totiž v první řadě tak nějak hezky mile domácí. Když je máte na sobě, tak je jasné, že se nikam nejde, nic se nemusí řešit, že vás dneska čeká jenom pohoda, klid a teplo rodinného krbu. Kdežto když v sobotu ráno manželka vklouzne do džín a svetříku, nalíčí se a udělá si účes, jsem už od snídaně jako na trní, co se teda má dít…

Naopak tepláky znamenají, že máme čas dát si kafe nebo se jenom tak válet u televize. Navíc jsou většinou moc příjemné na omak. No a v neposlední řadě se taky sundávají pohodlněji než ty džíny. ;-)

Rovnice „domácí oblečení = uválenost a zanedbanost“ podle mě neplatí. Jasně že by neměly být vhodné tak akorát na chalupu, a to ještě jenom potmě, ale totéž přece platí i pro ostatní oblečení.

Takže, milé ženy, já za všechny muže hlasuju, abyste se se nenutily „být i doma žena-vamp“. Mezi všemi těmi halenkami pro nesmyslné příležitosti se ve vašem šatníku určitě aspoň pro jedny pěkné tepláky místo najde.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články