Právě čtete

Žena v noční košili aneb na čem v posteli skutečně záleží

8929  
Sdílet: 

Žena v noční košili aneb na čem v posteli skutečně záleží

Vyspat se do růžova není jen tak. Podle mé ženy záleží na každém detailu. Přitom jedním z těch úplně nejdůležitějších faktorů je postelový dresscode. A nenechte se zmást, o sex tu jde až v druhé řadě.

27. 6. 2020 2 min. čtení Martin Pistulka
Žena v noční košili aneb na čem v posteli skutečně záleží

Když se chlapa, mě nevyjímaje, zeptáte, v čem by měla jeho žena spát, v podstatě každý pustí fantazii ze řetězu a začne myslet jen na to jedno. Nic ale není tak daleko od pravdy, jako domněnka, že se ženy do postele oblékají podle toho, co si přejí jejich muži. Možná výjimečně, častěji tak činí, dokud nejsou muži „jejich“.

Ohledně nočního prádla se ženy většinou řídí úplně jinými pravidly. Třeba pro mou ženu je otázka, v čem zalehne do kanafasu hotová věda. Nesmí to tlačit, nesmí se to nikde mačkat, přetáčet a ideálně, když to větrá. Musí to být příjemný materiál, přes zimu zakrýt záda a hlavně ramena, přes léto zase chladit. V praxi to znamená, že má žena občas spí v pyžamu ke krku, jindy komplet bez ničeho. Sem tam si vezme něco sexy na ramínka, někdy bere ponožky a vytahané tričko.

O tom, v čem má žena spí rozhodují zdánlivé maličkosti – jestli prší, jestli je přes noc otevřené okno, jak velkou máme zrovna peřinu a jaké je povlečení, kdo řídil termostat, zda koukáme večer na televizi, jestli je zrovna pátek (takže v sobotu se může hodit celý den chodit v pyžamu) nebo zda jsme třeba na chatě.

Záleží vašemu muži na tom, v čem spíte?

Hlasovat

Ačkoliv se to může zdát jako zmatečné, žena v tom má systém, který se řídí neúprosnou logikou. Každý postelový outfit, ať už je jakýkoliv, má přitom jedno společné: pohodlí. Moje žena totiž tvrdí (a má pravdu), že se vyspí dobře jen tehdy, když se cítí pohodlně. Což může mít prostě spoustu podob a záleží na situaci.

Co nejraději volíte vy?

Hlasovat

Já to nechávám na ní. Ona moc dobře ví, kdy je dobré obléknout se do krajky a kdy je lepší mít na sobě pod duchnou moje obnošené tričko. Sluší jí to v obojím. Super každopádně je, že tahle mnohotvárnost dává skvělou příležitost pro výběr dárků – pyžamo nebo noční košilka se vždycky hodí.

PS: správná odpověď na otázku co by měly ženy podle mužů nosit v posteli neexistuje. Každému se totiž líbí něco jinéhovždycky záleží na konkrétní příležitosti. Moje žena to říkala.

Stylová a pohodlná pyžama

Stylová a pohodlná pyžama

Vyberte si nové kousky na spaní na Tchibo.cz

Do e-shopu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články