Právě čtete

Kouzlo doplňků

3139  
Sdílet: 

Kouzlo doplňků

Určitě se vám už někdy stalo, že jste se oblékli a měli pocit, že tomu něco chybí. Že je outfit nedotažený a postrádá onu třešničku na dortu. A přesně v tom spočívá kouzlo doplňků.

25. 11. 2015 2 min. čtení Sexy Mamas
Kouzlo doplňků

Stačí omotat kolem krku šátek nebo nasadit klobouk a nudný outfit je rázem chic. Doplňky dokáží nejen oživit celkový vzhled oblečení, ale také třeba zvýraznit přednosti nebo potlačit nedostatky postavy. Moc dobře víme, co dokáže šperk v dekoltu nebo vhodně použitý pásek.

Doplňky však mohou vzhled oblečení také zjemnit, pokud působí příliš stroze, chladně nebo přísně. Třeba kůže vypadá naprosto skvěle v kombinaci s vlněným nebo kašmírovým plédem a šperky s jemnými kamínky.

IMG_1737

Trendy vychytávky tohoto roku jsou určitě hippie šátky, které vypadají skvěle nejen na krku, ale také kolem pasu, na hlavě nebo třeba ledabyle uvázané na kabelce.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stejně jako minulý rok jsou v kurzu maxišály a hřejivé plédy. Ze šperků pak ty v barvě růžového zlata, vrstvené úzké náramky, jemné kamínky a řetízky (i na hlavě ve stylu čelenek ze 70. let).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dalším hitem sezony jsou doplňky z umělé kožešiny jako límce, šály, čepice a čelenky nebo třeba jen roztomilé bambulky, které se dají připnout na kabelku nebo použít jako brož. Stále jsou v kurzu také klobouky.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Řetízky najdete i na kabelkách inspirovaných tvorbou Coco Chanel. A to ve formě popruhů, což vypadá úžasně.

 

Takže jedna rada na závěr – pohrajte si s doplňky, ale mějte na paměti, že méně je často více! A do komentářů nám dejte vědět, jaké doplňky nejradši používáte vy sami. ;)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články