Právě čtete

Kostky do každého outfitu

2904  
Sdílet: 

Kostky do každého outfitu

Jeden z našich oblíbených vzorů na každý podzim je klasická kostka. Nejraději ji máme na šále. Tentokrát vám ale ukážeme hned několik kombinací, jak tento nesmrtelný vzor nosit.

26. 11. 2015 1 min. čtení A Cup Of Style
Kostky do každého outfitu

 

kolaz2

V záplavě šedi a černoty na ulici zazáříte s neotřelým kostkovaným kabátkem. Na tomto se nám líbí nejen vzor a barva – modrá kostka se bude skvěle hodit ke většině outfitů – ale i střih. Tento županovitý je totiž letos žhavým trendem.

 

kolaz1

Jak už jsme se přiznaly, nejraději máme kostky jako doplněk na šále nebo šátku. Je to totiž jednoduchá zbraň na instantní oživení outfitu!

 

kolaz3

Určitě znáte styl pánské kostkované košile. Buď té kancelářské, nebo flanelky. My si pánský styl rády a často půjčujeme. Abychom tento look ještě umocnily, zapnuly jsme košili až ke krku. Nebojte se ale, není to úplně mužská záležitost. Ženskost jsme přidaly botkami na podpatku.

 

kolaz4

V neposlední řadě se můžete trochu odvázat. Tím myslíme přesunout výrazný vzor i do spodní části těla! Sukně, kalhoty, nebo legíny. Budou působit trochu punkově, zvlášť pokud k nim obléknete koženkový křivák jako my. Nebojte se outfit rozzářit i nějakou barvou – co třeba trendy hořčicová?

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články