Právě čtete

Kelímky do koupelny

20734  
Sdílet: 

Kelímky do koupelny

Úložné prostory představují jeden z největších problémů většiny koupelen. Ať už žijete v bytě či domě, málokdy se do vaší koupelny vejde, co byste si představovali. Věci se pak nevzhledně kupí, vlhnou a na policích, umyvadle či ve sprchovém koutě se vytváří nepořádek, se kterým si i přes veškerou vůli nedovedete poradit. Naštěstí je zde mnoho dalších alternativních možností, kterých díky troše tvořivosti a důmyslnosti můžete využít i vy a navíc recyklací odpadových materiálů přispět svojí trochou k ochraně životního prostředí.

3. 7. 2017 2 min. čtení Redakce
Kelímky do koupelny

Připravili jsme originální návod, jak si jednoduše vytvořit dekorativní a přitom velmi praktické a ekonomické úložné prostory do vašich koupelen. Tuto techniku můžete dále aplikovat nejen na kelímky, ale i na mnohem větší boxy, prádelní či odpadkové koše nebo třeba krabičky na šperky. Stačí jen sehnat box vyhovující velikosti a materiálu a pak už jej jen dozdobit dle vlastních představ. Porozhlédněte se doma, uvidíte, že takového materiálu najdete opravdu mnoho.

kelimky do koupelny (12)

Potřebujeme

prázdné plechovky či plastové boxy
přírodní provázky nejrůznějších tlouštěk a odstínů (dle vlastního uvážení)
tekuté lepidlo (Herkules)
štětec
nůžky

kelimky do koupelny (8)

Postup

Plechovku či box nejprve pořádně omyjeme a osušíme, aby nám na ně lepidlo dobře chytlo. Štětec namáčíme do lepidla a na povrch nanášíme dostatečně hustou vrstvu, na kterou posléze precizně namotáváme špagát. Snažíme se, aby nám mezi jednotlivými řadami nezůstávaly rozestupy a pokud se tak stane, přisuneme je k sobě dodatečně. Takto pokračujeme po celém obvodu nádoby.

TIP: Pokud se na výrobu takovýchto kelímku příliš necítíte, nebojte se vsadit na jistotu a skočte si pro ně do našeho obchodu.

kelimky do koupelny (2)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články