Právě čtete

Buďte i letos přirozeně krásná

6462  
Sdílet: 

Buďte i letos přirozeně krásná

Rok se s rokem sešel a já bych vám ráda popřála jen to nejlepší! Snad pro vás bude rok 2017 rokem plným štěstí, úspěchů a splněných přání. Jděte si za svými sny, dělejte to, co vás činí šťastnými, naučte se mít rády samy sebe a usmívejte se, žádný make-up pak už nebude potřeba.

5. 1. 2017 4 min. čtení Alex Fráňová
Buďte i letos přirozeně krásná

Milé čtenářky TchiboBlogu,

už nějaký ten pátek přispívám svou troškou do mlýna, přesněji řečeno do rubriky beauty. A věřte mi, dělám to nesmírně ráda! Odmala jsem se totiž nenápadně vkrádala babičkám do koupelny a prohlížela si všechny ty prapodivně vyhlížející lahvičky, jakmile se naučila číst, listovala si magazíny a s prvním kapesným si šla koupit svou vlastní rtěnku. Fascinace světem krásy a líčení mi zůstala, dokonce byla tak silná, že se z koníčku stala mou prací. A tak svá „moudra“ a zkušenosti nabyté léty experimentováním mohu přinášet vám, všem ženám, které se chtějí cítit krásně a samy sebou.

Budu se těšit na naše pravidelné setkávání tady na blogu!

Vaše Alex

Pro inspiraci se podívejte na to nejlepší, co loni na blogu o přirozené kráse vyšlo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Čistě přírodní vychytávky pro vaše vlasy

Na rozdíl od mužů ženám většinou nehrozí, že by se ve 40 letech musely obávat lysin. Proto ženy o vlasy mohou déle pečovat a za život vyzkouší bezpočet přípravků, se kterými jsou více či méně spokojené. Zkusit můžete i tyto přípravky, které jsou čistě na přírodní bázi a jsou vhodné i pro muže.

Celý článek najdete zde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Udělejte si nehty jako ze salonu

Nehty používáme častěji, než si uvědomujeme. Prohrabujeme si jimi vlasy, oddělujeme věci od sebe, ukazujeme jimi na věci. Proto bychom ani péči o ně neměli zanedbávat. Naučte se o nehty správně pečovat nebo je správně lakovat. Výsledkem budete ohromeni.

Celý článek najdete zde.

peeling

3. Cukrový peeling

Říká se, že pokožka je největším orgánem lidského těla, a také, že se neustále obnovuje. Aby naše pleť mohla zářit zdravím, musíme jí občas trochu pomoci a ideálním pomocníkem v tomto úkolu je peeling. Cukrový peeling si snadno vyrobíte ze surovin, které máte doma, a v ozdobné lahvičce ho můžete dát i jako dárek.

Celý článek najdete zde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Mějte krásnou pokožku i v sychravém počasí

Sychravé počasí se neptá, jestli si chcete vzít boty na podpatku nebo jestli nechcete tahat teplou bundu. Sychravé počasí si neužívá ani vaše pokožka, která je náchylnější k vysušování a není tolik odolná. Naštěstí existuje cesta, jak to změnit.

Celý článek najdete zde.

lesk

5. Domácí lesk na rty z červené řepy

Rtěnky a balzámy na rty vypadají krásně na pohled, často ovšem část z nich ze rtů automaticky slízneme. Z toho pak můžeme mít různé kožní i alergické potíže. Pokud se přesto nechcete vzdát barevných rtů, vyrobte si barevný lesk na rty z čistě přírodních surovin, který může slízat bez obav.

Celý článek najdete zde.

vlasy

6. Letní péče o vlasy

Změny teplot, přímé slunce a časté ráchání ve vodě zní všem milovníkům léta skvěle, jinak to ovšem mají vlasy. Těm může dát léto pořádně zabrat a vysušit je k nepoznání. Pokud chcete vysušení a oslabení vlasů předejít, nemusíte se ukrývat v temné místnosti, stačí o vlasy lépe pečovat.

Celý článek najdete zde.

5 tipu

7. 5 nápadů na domácí kosmetiku

Jste v drogerii jako v říši divů a nevíte, po jakém výrobku dřív sáhnout? Zkusili jste variantu, že byste nesáhli po žádném výrobku, a to nejpotřebnější si zkusili vyrobit sami doma? Ano, jde to!

Celý článek najdete zde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Nevyměňujte snídani za ranní make-up

Vypadat krásně po probuzení, to je sen snad každé ženy. Bohužel tento sen rychle přeruší nevyspání a my musíme sáhnout po make-upu. Přečtěte si jednoduché rady, jak se ráno krásně nalíčit a zároveň si dovolit si i trochu přispat.

Celý článek najdete zde.

balzam na rty

9. Domácí balzám na rty

Mazání si rtů se stalo obsesí mnoha žen i mužů. Pokud patříte mezi ně, všechny přípravky jste už vyzkoušeli, chcete zkusit něco nového nebo prostě hledáte balzám z čistě přírodních surovin, jeden takový si můžete rychle sami vyrobit.

Celý článek najdete zde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10. Správná péče o pleť

Starat se o pleť dokáže být občas pěkná alchymie. Pokud ovšem víte, po který přípravcích sáhnout, jak s nimi zacházet a jak pomoci pleti do krásy, pak pro vás tyto rady budou opakováním. Ostatním pomohou získat titul z alchymie.

Celý článek najdete zde.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články