Právě čtete

Co o vás prozradí barva spodního prádla?

7664  
Sdílet: 

Co o vás prozradí barva spodního prádla?

Internet a dámské časopisy se často hemží „věštěním“ z barev spodního prádla. To, po čem sáhneme, údajně může prozradit něco o naší povaze nebo aktuálním psychickém rozpoložení. Co myslíte, opravdu na tom může něco být?

15. 4. 2020 3 min. čtení Redakce
Co o vás prozradí barva spodního prádla?

Černá pro jistotu

Po černé prý sahají ženy, které mají svůj život pevně pod kontrolou a nechtějí, aby je něco překvapilo. No jasně! Vždyť černá sluší nám všem. Odtud asi ta jistota. Navíc černou na ženách mají rádi i muži – a kdo by zrovna v tomhle chtěl šlápnout vedle, že ano. V případě černého prádla prostě nejde o povahu, to nám nikdo nevymluví.

Jak to máte s černou vy?

Hlasovat

Bílá pro křehké duše

Bílá podle všemožných názorů poukazuje na ženskou nesmělost a strach z vybočování. Vzbuzuje pocity něhy a nevinnosti. Je pravda, že bílou, stejně jako černou, podle nás nejde nic zkazit. Je to neutrální barva, která by neměla chybět v žádném šuplíku se spodním prádlem. A jestli platí to, co se o ní říká ve spojitosti s povahou? Možná trochu ano – žena v bílé určitě bude působit jemněji než ve strohé černé.

Říká podle vás bílá barva něco o povaze?

Hlasovat

Růžová pro romantičky

Růžová má spoustu odstínů. Je to mladistvá barva, a i proto ji snad nejraději nosí ty, co se mladě doopravdy cítí. Podle všeho by mělo růžové spodní prádlo naznačovat, že jeho nositelka je romantička. A vlastně proč ne? I podle nás je růžová tak nějak spjata s láskou.

Pro koho je podle vás vhodnější růžové prádlo?

Hlasovat

Tělová pro praktické ženy

Tělová barva je v první řadě hlavně praktickou záležitostí – je jedno, pod jakou barvu oblečení si ji vezmete. Když vybíráte spodní prádlo pod bílé svršky, je (možná pro někoho překvapivě) tělová vhodnější než bílá. Ta totiž může být až moc zářivá a prosvítat. A my jsme se dočetli, že tělovou si oblékají nejraději praktické ženy, které v životě nestojí o žádná pozlátka. Tak to spolu vše asi souhlasí. :-)

Máte v šatníku tělové spodní prádlo?

Hlasovat

Vzory a pastelové odstíny pro šťastné povahy

Pastelové barvy si údajně rády oblékají hravé ženy, se kterými nikdy není nuda. Jsou to věčné optimistky. Ruku v ruce s pastelovými barvami jdou i vzorované látky. Pravda je, že barevné, pastelové nebo bláznivě vzorované prádlo by si podle nás jen tak nějaká vážná dáma neoblékla, takže věříme, že po něm opravdu sáhnou spíše takové povahy, které svět berou s lehkostí a vtipem.

Oblékla byste si bláznivě barevné spodní prádlo?

Hlasovat

Modrá pro upovídané

Kdo nosí modré prádlo, ten je prý upovídaný, miluje cestování, umění a nezkazí žádnou legraci. Se ženami v modrém se tedy člověk nenudí, protože jsou komunikativní, ale někdy až moc. Ať se žádný prádlo-psycholog nezlobí, tady jde opravdu jen o to, jakou má prostě daná žena ráda barvu.

Znáte ženu, která nosí modrou a sedí na ni tento popis povahy?

Hlasovat

Čarovná fialová

Fialová by měla působit magicky a tajemně, což prý prozrazuje, že žena v takovém spodním prádle je spirituálně založená duše. Ani to se nám nepotvrdilo. Zásadnější poznatek je spíš ten, že existují muži, kteří na ženách tuto barvu vyloženě nesnáší. A to nám připadá jako mnohem pravdivější a zajímavější fakt.

Působí podle vás fialová na ženách magicky a tajemně?

Hlasovat

Červená a vínová pro ohnivá srdce

Žena, která si vybere červené nebo vínové prádlo, o sobě podle většiny časopisů říká, že má horkou krev, je nespoutaná a pyšní se vysokým sebevědomím. Podle nás je hlavně důležité vybrat červenou v takovém odstínu, aby nepůsobila lacině, což se snadno může stát. Určitě jsme ale zajedno v tom, že červená je smyslná, a proto ji častěji obléknou ženy v případě, kdy vědí, že prádlo nezůstane jen pod oblečením.

Jak se cítíte v červeném prádle vy?

Hlasovat

Šedá pro ty, co nechtějí nic zkazit

Když je žena v pozici, kdy je nejistá, nosí spodní prádlo v šedé, která je neutrální a neprovokuje. Slovo neutrální je v tomhle případě zásadní. Díky tomu, jak univerzální barvou šedá je, jde zkrátka jen o praktickou volbu prádla a žena může mít povahu úplně jakoukoli.

Vyjadřuje podle vás šedá nejistotu?

Hlasovat

Jakou barvu prádla nejčastěji nosíte vy? A řekla byste, že vypovídá něco o vaší povaze? Podle nás je nejdůležitější, abyste se cítila hezky, a je jedno, jaká barva vám takový pocit přinese.

Spodní a noční prádlo na Tchibo.cz

Spodní a noční prádlo na Tchibo.cz

Vyberte si barvu, kterou nosíte nejraději.

Do e-shopu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články