Právě čtete

Zlepšovák: Jak na pravou ledovou kávu

11083  
Sdílet: 

Zlepšovák: Jak na pravou ledovou kávu

Nevíme, jak vy, ale my se každé léto setkáváme s nekonečnou diskusí o tom, jak správně připravovat ledovou kávu tak, aby byla chutná, a ne jako ta z libovolného instantního kafe, které nemá plnou chuť a takový ten správný šmrnc.

25. 6. 2015 1 min. čtení Redakce
Zlepšovák: Jak na pravou ledovou kávu

Za posledních pár let, kdy amatérští znalci kávy přibývají tak rychle, že jich je snad více než lidí s ponožkami v sandálech, nám přijde, že se tohle téma dostalo do mezilidských konverzací takovou silou, že i nás donutilo k nějaké reakci.

Konkrétně k takové, že jsme natočili trochu jiný, originální recept na ledovou kávu. V našem podání snad nemohou být namístě jakékoliv námitky proti chuti, protože následující ledová káva se dělá zmrazením kávy do ledových kostek. K doladění skvělého letního drinku nám pak už stačí kokosové mléko, vanilkový cukr a trocha javorového sirupu. Tak hurá do toho, ať se v létě na sluníčku nepřehřejete! :)

Přehrát znovu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články