Právě čtete

Zlepšovák: Příprava stále čerstvého pomeranče na cesty

5133  
Sdílet: 

Zlepšovák: Příprava stále čerstvého pomeranče na cesty

Ovoce je skvělé, zdravé, chutné a ve všech ohledech je to vůbec jeden z nejlepších pokrmů, který si dokážeme představit. Jenže když si ho chcete vzít s sebou někam na cesty, má jednu nevýhodu. A to takovou, že nevydrží příliš dlouho čerstvé, obzvlášť pokud ho třeba jen načnete a pak si chcete nechat kousek na později.

16. 6. 2015 1 min. čtení Redakce
Zlepšovák: Příprava stále čerstvého pomeranče na cesty

Například takový pomeranč je extrémně problémový, protože z něj navíc ještě teče šťáva, která může vše kolem upatlat. Naštěstí však existuje řešení, jak s ním zacházet tak, aby na cestách vydržel mnohem čerstvější. Kouzlo je v tom, jak ho správně oloupat.

Přehrát znovu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články