Právě čtete

Zlepšovák: Jak skvěle naservírovat meloun

14339  
Sdílet: 

Zlepšovák: Jak skvěle naservírovat meloun

V tomto ročním období, kdy jaro vypadá chvílemi jako léto a kdy je to venku už často na krátké tričko, znovu nastává čas lehkého a osvěžujícího ovoce. Jedním z takových nejvhodnějších je určitě meloun, je s ním ale jeden problém...

4. 5. 2015 1 min. čtení Redakce
Zlepšovák: Jak skvěle naservírovat meloun

I když si koupíte v obchodě ten nejmenší, pořád bude tak veliký, že jeho porcování nebude moc příjemná záležitost. Při standardním odkrajování plátků totiž takřka nikdy nedosáhnete hezkých pravidelných tvarů, semínka uvnitř začnou odpadávat všude kolem a vy máte navíc celé ruce upatlané od šťávy.

Nicméně existuje jeden naprosto jednoduchý tríček, jak si porcování melounu ulehčit a snadno se s ním vypořádat i s čistýma rukama. Stačí ho rozkrojit napůl, položit na prkýnko rovnou stranou dolů a pustit se do něj. Jen se o tom sami přesvědčte.

Přehrát znovu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články