Právě čtete

V čem by měli muži podle žen spát?

7785  
Sdílet: 

V čem by měli muži podle žen spát?

Tento článek je zároveň manuálem pro muže, kteří chtějí v posteli potěšit své drahé polovičky. A všem ženám doporučujeme, aby ho svým drahým nasdílely.

9. 12. 2015 6 min. čtení Redakce
V čem by měli muži podle žen spát?

Mají muži spát v trenkách, teplácích nebo úplně nazí? To je odvěká otázka, kterou žádná domácnost nemůže nikdy sama rozřešit. Proto jsme se rozhodli vnést trochu světla do toho, co je pod peřinou na mužích nejpřitažlivější, a zeptali jsme se pěti žen různých věkových kategorií, co mají na svém partnerovi v ložnici nejraději.

tchibo_obleceni_listopad-11

Adéla (34 let, e-commerce manažerka): Boxerky ano, sob na genitáliích rozhodně ne. Není to sexy. A legrační taky ne.

Nela (24 let, copywriterka): Proboha. Vtipy mám ráda, ale jestli by se z něčeho neměla dělat sranda, je to partnerovo nádobí. Vtipné potisky za mě na spodním prádle nemají co dělat. Navíc mi to těžce připomíná trenky, jaké dostává táta od jeho manželky, takže dvojité rázné NE.

Simona (30 let, manažerka oddělení správy a nákupu): Totální zabiják nálady, umím si to představit u nějakého pubertálního chlapce, ale kdyby za mnou v podobných boxerkách přišel dospělej chlap, asi by to bylo naše poslední rande. Podobné boxerky patří do koše ne na prádlo, ale na odpadky.

Andrea (40 let, HR): Totální vánoční úlet. Chápu žertovnou nadsázku, ale nevím, jak by partner vydýchal případný záchvat smíchu.

Radka (24 let, e-commerce specialistka): Velmi sofistikovaný způsob, jak pánovi tvorstva a drahé polovičce naznačit, že jste mu zahnuly a nasadily imaginární parohy. Hudební podkres z hrajících boxerek navíc tuhle atmosféru ještě umocní. Na druhou stranu, probouzet se s písní na rtech nemusí být úplně zlé.

tchibo_obleceni_listopad-5

Adéla (34): Ale ano, to je vcelku důstojný úbor na válení. Ovšem necením fotbalové motivy na triku. Žádné. Ani malé.

Nela (24): Fotbalové tričko patří na fotbal. Nikam jinam. Kalhoty samy o sobě bez trička v pohodě. Nechte aspoň něco odkrytého, dokud je to břicho pevný.

Simona (30): Pohodlný outfit pro ležení na gauči s pivem v ruce a sledování fotbalu. Na spaní je to podle mě ale dost nepohodlné. Nohavice od kalhot jsou dost široké a budou se při spaní vyhrnovat.

Andrea (40): Pro mě sympatická volba – pohodové, uvolněné, baví mě barevné sladění.

Radka (24): Typický noční ohoz drtivé většiny mužů. Horní půlka pyžama zůstala v koši na prádlo, který čeká na vyprání už několik týdnů. A takhle pak končí hodně večerů, když v televizi běží fotbalové Euro nebo box nebo hokej nebo vodní pólo, házená… nebo jakýkoliv jiný sport kromě ženského beach volejbalu. Ten muži dokáží dokoukat až do konce a potom ještě několik hodin nemůžou usnout!

tchibo_obleceni_listopad-4

Adéla (34): Podvlíkačky na spaní? A o upadající kvalitě spermatu vzhledem k přehřívání varlat ten pán slyšel? Asi ne, když se tak vesele směje. Za mě tedy ne. Pro milovníky baleťáků je to ale určitě terno.

Nela (24): Vršek těla je sice odhalený, jak jsem si přála, termolegíny mi ale těžce evokují dětství s babičkou a sáňkování v kamaších. No a pak taky lyžák. A ten stačil dvakrát v životě. V chatě na horách bych to ale asi rozdýchala. Obzvlášť, pokud by předtím šel nasekat dřevo do krbu.

Simona (30): V tomhle by měli pánové spát a chodit doma povinně. Moc pěkný střih, ale bude to slušet jen mužům s tak pěknou postavou, jako má muž na fotce. Umím si představit, že dlouhé kalhoty nejsou každému na spaní příjemné, ale mě by rozhodně neurazilo probudit se vedle chlapa v podobných kalhotách.

Andrea (40): Ne, ne a do třetice ne. Tohle nemůže být sexy snad na nikom.

Radka (24): Baleťák mě pobavil. Při tomhle si vždy představím jistého nejmenovaného pána, který před každou lyžovačkou několik minut prováděl baletní číslo přímo v obýváku. :)

tchibo_obleceni_listopad-10

Adéla (34): To není pyžamo, ale domácí souprava, přece.

Nela (24): Nechci znít, jako že všechno kritizuju, ale ta mikina mi do postele nesedí. Kapuce plní účel pokrývky hlavy v dešti, větru anebo na rapový battle. Proč s ní ale lézt pod peřinu? Navíc se ráda mačkám do ďolíčku pod ramenem, a takhle bych se do toho oblečení určitě akorát zamotala. Na odpolední podřimování na gauči ale v pohodě.

Simona (30): Tohle mi přijde spíš jako takový ten klasický domácí outfit každého muže. Na odpolední odpočinek ideální, souprava má pěknou barvu a vypadá pohodlně. Líbí se mi, když muži chodí i doma alespoň trochu sladění.

Andrea (40): Mně osobně by vadil u věcí na spaní zip až ke krku. Jinak neurazí, nenadchne, takové nijaké.

Radka (24): Slavný overal! Přemýšlím, kolikrát už se musel zaseknout zip, když se v něm muži rozhodli navštívit místo, kam i král musí chodit pěšky.

tchibo_obleceni_listopad-14

Adéla (34): Ano, tohle je kombinace, kterou si na své drahé polovině dovedu představit.

Nela (24): Jo, stoprocentně moje volba. Spodek je jednoduchý a nechává vyniknout hezké tělo, tričko je vkusné a neplandá. Co se týče praktičnosti, ke všemu je snadný a rychlý přístup.

Simona (30): Nejsem moc velký fanda obrázků na tričkách, ale myslím, že na spaní to bude pohodlná varianta pro muže, kteří nesnesou dlouhé kalhoty. U boxerek se mi líbí detail hvězdiček na gumě.

Andrea (40): Vtipná kombinace, ale já radši dlouhé kalhoty. Barevně moc fajn, nějakou tu jiskřičku by to taky vykřesalo. :)

Radka (24): Moje duše hejtra tohle bere na milost. Tedy až na ty parohy.

tchibo_obleceni_listopad-7

Adéla (34): Hoch má na sobě teplákovou soupravu a ne pyžamo. Vždyť by se v tom chudák celej potil! A když mu bude chtít jeho děvče usnout na mužné hrudi, bude mít akorát otlak ze zipu na tváři. Za mě ne teplákovým soupravám na spaní.

Nela (24): Pokud si tu mikinu sundá do postele, docela dobrý. Mám ale problém se zakončením nohavic, nepůsobí to na vás socialisticky? Za decentní šedou barvu dávám bod, (můj) chlap by doma neměl vykračovat v rudý a tygrovaných vzorech.

Simona (30): Toto je stejný případ jako číslo 4. Moc pěkná souprava na doma, hezky sladěné barvy. Umím si to představit i v dámské variantě.

Andrea (40): Až na ten zip příjemná volba. Líbí se mi barvy i střih, lichotí postavě, s dvojkou asi nejlepší.

Radka (24): Nedokážu úplně vstřebat myšlenku, že by si v tomhle někdo lehnul do postele. Ale jako domácí oblečení úplně OK.

tchibo_obleceni_listopad-2

Adéla (34): Ano, toto je vylepšená varianta z fotky číslo 5. Muž v posteli nemá být pokryt přílišnou vrstvou textilu.

Nela (24): Úplně v pohodě. Volné trenky jsou určitě moc pohodlné. Vzor nekřičí a chlap je zahalený tak akorát. Volba číslo 2.

Simona (30): V podobných trenkách spí podle mě tak 90 procent českých mužů. Já mám ráda hvězdičky, takže za mě palec nahoru. A líbí se mi i kombinace tmavě a světle modré barvy.

Andrea (40): No, sice to může evokovat hvězdičky na obloze, ale hvězdnou noc by to rozhodně nevyprovokovalo. Pryč s tím.

Radka (24): Musím upozornit každého, kdo se mylně domníval, že toto je spací úbor, případně pánské boxerky. Tohle jsou, dámy a pánové, prachobyčejné plavky a z bezpečnostních důvodů by se neměly používat v postelích se saténovým povlečením. Hrozí totiž, že si večer lehnete na postel a ráno se probudíte na zemi.

nahota

Adéla (34): Toto je ideální pyžamo!

Nela (24): Nudismus funguje na začátku vztahu, kdy je všechno hrozně nové a vzrušující. Jakmile ale jednou vejdete do pokoje, kde váš kluk spí s kocovinou odpovídající vypitému počtu panáků tequilly, která se mu vypařuje všemi póry, a leží s roztaženýma nohama dokořán, abyste měli plný výhled na všechny ochlupený zákoutí jeho těla, raději od té doby preferujete aspoň tenký krátký kousek látky, který to udrží na estetičtější rovině i po ránu.

Simona (30): Zdržela se komentáře.

Andrea (40): Zdržela se komentáře.

Radka (24): Ó ano, po namáhavém scrollování jsem se konečně dopracovala k nočnímu ideálu.

 

Do komentářů nám pište, jací jsou vaši favoriti. ;)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články