Právě čtete

Tipy na sladění spodního prádla s oblečením

4315  
Sdílet: 

Tipy na sladění spodního prádla s oblečením

Přítomnost barevného spodního prádla je nepsaným pravidlem ženského šatníku. Základní kousky, jako jsou bílá, tělová nebo černá, vlastní asi každá žena a také ví, s čím a jak je kombinovat. Pojďme si ale posvítit právě na barevné kusy, ať už jsou neonové, tlumené, trendy či klasické. 

21. 4. 2015 3 min. čtení Redakce
Tipy na sladění spodního prádla s oblečením

Módní návrháři už jimi dobrých pár let oblékají modelky, jak se jim zamane, a nezřídka se objevují modely, kdy spodní prádlo nejen že se neschovává, ale naopak křičí a je oblečeno rovnou na svršky.

Momentálně je venku konečně teplo, což nám nabízí možnost vykutálet se z kabátu, obléknout se barevně a nastoupit tak do nové sezóny. Samozřejmě si v ní můžete vystačit pouze s bílou, černou a tělovou. Ale uznejte sami, byla by to pěkná nuda, obzvlášť v případě, kdy obchody nabízejí tolik barev, zajímavých printů a kombinací materiálů.

Jenže při ladění spodního prádla a svršků je však potřeba dbát na pár pravidel, abyste pak vypadali dobře. A abychom vám s tím pomohli, několik těch naprosto základních jsme pro vás sepsali.

1. Laďte

Laďte barvu spodního prádla s barvou oblečení. Týká se to nejen podprsenky, ale pochopitelně i kalhotek. Nejvíce se vám tato rada bude hodit u bílého oblečení, ale ani u žlutých odstínů bychom moc experimentů nedoporučovali.

2. Pracujte s ramínky

Spodní prádlo znamená především, že má být vespod pod dalším oblečením a tím pádem, že nemá být vidět. Existuje dokonce i řada pomůcek k tomu, abyste svou nepřizpůsobivou podprsenku zkrotili a nenechali ji vyniknout, když váš top například odhaluje část zad.

Takové pomůcky často přijdou vhod, protože ve většině případů je opravdu nejlepší, když spodní prádlo zůstává skryté. Nicméně pokud máte šaty či halenku s originálním printem, který má více barev, a nebojíte se experimentovat, pak máte naprostou svobodu volby barvy podprsenky. I v případě, že by ramínko nepozorností vykouklo, stále bude ladit a možná dokonce doplňovat samotný svršek.

ano

3. Zajímavou podprsenku nechte vyniknout

Vlastníte-li podprsenku s výrazným printem, je nejlepší si ji vzít pod průsvitnou halenku tmavších odstínů. Indigo, tmavě zelená, černá – to jsou ideální barvy svršku pro to, abyste se svým úlovkem pochlubila a přitom nezpůsobovala nechápavé pohledy. Podobná kombinace by se nejlépe hodila na večírek hned po práci. Stačí jen přidat výrazný šperk v podobě velkého náhrdelníku či objemnějších náušnic a look hned působí chic.

Mějte ale na paměti, že nechat správně vyniknout podprsenku je kousek hodný profesionálů, kteří se opravdu v módě vyznají. Pokusů, které nedopadly dobře je například plný server Módní peklo.

4. NE černým a bílým podprsenkám pod bílou halenkou

Vyvarujte se kombinaci tmavší podprsenky a světlejšího svršku. To samé pak platí o nošení bílé podprsenky pod bílým či průsvitným tričkem, pod něj vždy patří jen poprsenka tělová.

Doby, kdy bylo trendy nosit černou podprsenku pod bílou košili, jsou dávno pryč. I v případě, že si podobný look ladíte půlku večera a ráno si ho vezmete do práce, málokdo ho ocení.Podobné kombinace raději nechte například do fitka, kde si můžete klidně sladit červené spodní prádlo s bílým tílkem.

ne

5. Prostorově výrazné podprsenky nepatří pod hladká trička

Pokud nejradši nosíte podprsenky s výrazným lemem či krajkou, pak už asi víte, že pod těsné tričko takové kousky nepatří. Jejich okázalé části pak totiž pod přiléhavým topem obvykle nevypadají vůbec dobře.

6. Myslete hlavně na sebe

Spodní prádlo je intimní částí vašeho šatníku. Přistupujte k jeho volbě ne tak, že se jím toužíte pochlubit, ale protože vybíráte něco pro sebe. I kdybyste měla mít tu nejkrásnější krajkovou podprsenku a přes to černou košili, víte, že tam je. Nikdo si ji nemusí všimnout, ale vy se budete cítit sebevědomě, oslnivě a hravě. A o to přeci jde!

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články