Právě čtete

Tipy na jarní outfity od Czech Chicks, Dom by Dom a Brixhauz

5950  
Sdílet: 

Tipy na jarní outfity od Czech Chicks, Dom by Dom a Brixhauz

Každým dnem je tepleji a tepleji a tomu se přizpůsobuje i náš šatník. Minule nám tipy na jarní outfity představily blogerky A Cup of Style a Style Cookbook, dnes si s jarním šatníkem pohrají Dom by Dom, Brixhaus a Czech Chicks.

8. 3. 2016 4 min. čtení Redakce
Tipy na jarní outfity od Czech Chicks, Dom by Dom a Brixhauz

Dominika z blogu Dom by Dom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaro je moje nejoblíbenější roční období. Konečně skončí čas špatných nálad, neproduktivity, zasmušilého počasí a černočerných outfitů. U mě to z velké části funguje tak, že se moje nálada odráží v outfitech, proto se těším, že konečně vytáhnu všechno barevné, co ve skříni najdu, a vyměním to za tmavé barvy, které jsem nosila doposud. Pro mě je v módním ohledu jaro synonymem pastelových barev. Světle modrá, světle růžová, broskvová, to jsou moji favorité a v každé z nich mám několik kousků, které celý podzim a zimu ležely smutně ve skříni.

Vzhledem k tomu, že ráda kombinuji jednotlivé styly, baví mě rozbít romantickou halenku roztrhanými džínami. Cítím se v tom mnohem víc svá, než kdybych měla třeba úzké černé kalhoty.

Celkově by se dalo říct, že mou oblíbenou jarní činností jsou procházky po Praze. Pořád tady bydlím docela krátce, a tak mě hrozně baví objevovat nová zákoutí a zjišťovat, kde se co na sebe napojuje. Jaro je prostě období, kdy se v každém z nás probere kreativita, jsme mnohem produktivnější, veselejší a taky barevnější. A to jsou určitě důvody, proč je tohle období mezi všemi obecně hodně oblíbené!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veronika z blogu Czech Chicks

IMG_2572

Kdy jindy než na jaře si užít trochu volnosti. Uvolněné a super stylové, to jsou také mom džíny. Mladistvou variantou jsou volnější džíny se zvýšeným sedem, dokáží velmi dobře zamaskovat širší stehna, zároveň se ale hodí spíše pro užší boky. Ideální postava je tedy ta typu sportovkyně. Důležitá je ale celková souměrnost. Pokud se nebojíte nových střihů, zvolte ty s dírou na kolenech, je to hit letošní sezóny.

Mom džíny se nosí zásadně ohrnuté či ustřihnuté nad kotníkem, k nim nejlépe zvolte top či košili, kterou zasunete za džíny, opticky vám tento trik prodlouží nohy. Na jaře k džínům klidně obujte pohodlné tenisky, a pokud se nebojíte se trochu odvázat, dejte si na hlavu kulicha, ten se dá nosit nejen v zimě, ale klidně právě také na jaře.

IMG_2597

Nikola z blogu Brixhauz

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Do jara chybí už jen pár dní. Také se ho nemůžete dočkat a odpočítáváte dny stejně jako já? Už abychom na dobro mohly odhodit kabáty a teplé kozačky, že? A víte, na co se nejvíce těším? Na jarní procházky. Když si vybavím jaro, okamžitě se mi v hlavě spojí s procházkami. S přírodou, teplým větrem, rozkvetlými stromy, zpívajícími ptáčky a v neposlední řadě s jarní módou. Ta pro mě na jaře znamená odpoutání se od celočerných outfitů a sáhnout můžu třeba po modré, růžové, hnědé či nějaké jiné veselejší barvě. Jaro je přeci veselé, ne? :)

Se změnami barev také přichází změna střihů. Tím mám třeba na mysli natáhnout sukni či šaty místo kalhot, a pak už stačí jen vytáhnout paty z města a nechat se unést přírodou. A přesně to jsem udělala. Strávila jsem víkend ve svém rodném malém městě, kde jsme s maminkou vyrazily na procházku. Černou jsem vyměnila za modrou, kalhoty za sukni, kozačky za mokasíny či tenisky a mohly jsme vyrazit. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanka z blogu Czech Chicks

IMG_2620

Na jaru si užívám dlouhé dny a sluníčko, díky tomu trávím více času venku. Po dlouhé zimě si ráda s přáteli zajdu do oblíbené kavárny, sednu si na lavičku a dopřeji si šálek dobré kávy a něco sladkého. Miluji šedou barvu, takže ať už letí neony nebo pastelové tóny, jsem stále věrná šedé, a to i na jaře. Proto jsem oblékla oblíbené kalhoty a šedou denimovou košili, která je nadčasová, a snadno ji zkombinujete s džínami, kalhotami i sukní.

Jaro je také ideální období pro vrstvení, já zbožňuji cardigany, proto jsem si vzala maxi svetr. Vy si ke košili klidně oblečte koženou nebo denimovou bundu. Pokud máte raději eleganci, sáhněte po saku. Milovníci ležérního stylu stejně jako já mohou ke košili obléct cardigan nebo svetr, skvěle bude vypadat i nadčasový trench.

IMG_2636

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články