Právě čtete

Tchibo holky

2771  
Sdílet: 

Tchibo holky

„Jen to nejlepší,“ to je slogan, který doprovází všechny druhy kávy od Tchibo. Jenže těchto pár slov platí i pro naši módu. Určitě už jste sami zaregistrovali nové trendy jako je normcore a podobně. A hádejte, co je jednou z největších normcore značek? No přece Tchibo, protože jednou ze základních myšlenek tohoto módního směru je, že není třeba se odlišovat od ostatních lidí jen tím, co nosíme.

30. 4. 2015 2 min. čtení Redakce
Tchibo holky

Průkopníky tohoto směru jsme v podstatě byli ještě před tím, než se o něm v módních magazínech začalo mluvit. A tento článek má posloužit jako důkaz. Stačí se totiž podívat třeba na naše prodavačky z let minulých.

1980_000008a6

Už v sedmdesátých letech byla hnědá normcore sukně základ dobrého obchodu. Ale normcore nebylo to jediné, čím Tchibo vyčnívalo. Růžová halenka na obrázku například dnes také splňuje definici nového módního stylu zvaného cutester, který se v současnosti začíná šířit z Londýna.

1985_0000072c

Samozřejmě normcore byla a je módní vlajková loď Tchibo. Postupně byl tento módní styl zdokonalován a dokonce se prosadil i mezi tak slavnými lidmi, jako je Bill Gates nebo další. O normcore ikonách jsme ostatně už psali.

1991_0000071b

1991_00000709

Když jsme ale viděli, že se normcore dostává do popředí a věnují se mu i další světové značky, nemohli jsme spát na vavřínech. Pracovali jsme dále a postupně jsme vylepšovali další kolekce. Na začátku byla pro naše prodavačky charakteristická vesta v bílé barvě, která korespondovala s barvou loga Tchibo, a dnes …

To už vám neřekneme a fotku ze současnosti vám sem nedáme. Abyste viděli, jak se móda u našich prodavaček od minulosti posunula, musíte zajít do našeho obchodu a sami ohodnotit, jak jim to sluší. :)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články