Právě čtete

Glosa: Lehkost mužského bytí

3333  
Sdílet: 

Glosa: Lehkost mužského bytí

Každá z nás by si chtěla někdy vyzkoušet být mužem, alespoň na chvilku, alespoň na jeden den, vyzkoušet lehkost mužského bytí. Nic neřešit, oprostit se od ženské empatie, která nám občas nedá spát. Zkrátka být tady a teď. Hrdá, přirozeně šarmantní, zdravě sebevědomá. Jednoduše vylézt ven s prohrábnutými vlasy a strništěm, lehce navoněná v dobře padnoucích kalhotách a bílé košili.

9. 3. 2015 2 min. čtení Klára Vytisková
Glosa: Lehkost mužského bytí

Není to složité. Projděte šatník svého muže a vytahejte z něj kusy, které se vám líbí. Zapomeňte na půlhodinové líčení a hodinové řešení co na sebe. Buďte nad věcí, jediná kosmetická úprava, kterou potřebujete na svůj pánský den, je zvýrazněné, lehce rozcuchané obočí. Divily byste se, jak to u žen vypadá sexy.

Po ranní sprše použijte parfém vašeho přítele, mokré vlasy jen tak neorganizovaně vyfoukat, do dlaní vetřít trochu vosku a nadivoko je sepnout. Natáhnout džíny nebo kalhoty s pukem do pasu a větší bílé triko nebo košili, zastrkat do kalhot. Ať je vám vidět pas nebo boky, trochu té ženskosti v tom musí být. Může být pásek, ale nemusí. Rozhodně se vykašlete na doplňky, snad jen pěkné pánské hodinky nebo vázanka. Nějaký větší, rovně střižený kabát nebo pánské sako. Pak už jen mokasíny, kovbojky nebo pérka a jde se. Lehce a sebevědomě.

IMG_2586

Pokud mi nestačí šatník mého manžela, zabrousím při nakupování oblečení do pánské sekce, kochám se jednoduchostí a alespoň jeden kus si pořídím do svého šatníku. Velkou mikinu, volnější triko, bílou košili, kožený pásek nebo nějaké jednoduché, krásně střižené sako. Zkuste to také, udělá vám to dobře.

Nechtěla bych to napořád, to opravdu ne, konec konců občas se hezky nalíčit, nanést rudou rtěnku a potěšit se krásnými šaty, neměnila bych, ale na jeden den? Jděte do toho!

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články