Právě čtete

Jaké spodní prádlo mají muži nejradši?

5342  
Sdílet: 

Jaké spodní prádlo mají muži nejradši?

Trenýrky, boxerky nebo slipy? To je otázka, kterou při nákupu spodního prádla pro svou drahou polovičku, případně pro svého syna, občas musí řešit každá žena. V podstatě totiž neexistuje vhodnější dárek z kategorie "sice nenadchne ani neurazí, ale každý muž za něj bude rád".

9. 2. 2016 4 min. čtení Redakce
Jaké spodní prádlo mají muži nejradši?

Abychom tedy jednou provždy tuto věčně probíranou otázku rozsekli, zeptali jsme se pěti autentických českých mužů různých věkových kategorií a různé sexuální orientace (respondent jménem Arthur je gay), jaké spodní prádlo mají oni sami nejraději. Samozřejmě uvítáme, když po přečtení článku přesvědčíte co nejvíce mužů ve svém okolí, aby se v komentářích také vyjádřili a dali tak této anketě co největší vypovídající hodnotu o co největším počtu autentických českých mužů.

IMG_2872

Ondra (18, student):

Slipy rozhodně neuznávám. Vypadáte v nich jako pětileté dítě nebo jako muž, co nosí kalhotky. Taky jsou hrozně nepohodlné a zařezávají se do třísel.

Michal (25, podnikatel):

Slipy nesnáším, protože za všech okolností nepříjemně řežou do určitých partií. Vůbec nechápu, jak to může někdo dobrovolně nosit. Někde jsem četl, že to ani není zdravé a chlap by mohl přijít o možnost mít děti. Prostě hazard.

Josef (37, malíř):

Upnuté slipy jsou pro úředníky, kteří jsou svázaní pravidly. Ne, teď vážně. Jsou prostě věci, ve kterých se nemůžete cítit dobře. Tedy až na výjimky. To už ale hraničí s nějakými sexuálními svazovacími praktikami.

Arthur (20, e-commerce):

Ve slipech krásně vynikne pozadí, ale nejsou ideální volbou třeba na sportování. Něco jiného je rande. Nikdy se mi nestalo, že by mě v tomto spodním prádle někdo odmítl. Jsou prostě sexy.

Petr (30, marketingový specialista):

Ozvěna časů minulých. Nevím o nikom, kdo by ještě dobrovolně nosil slipy. Naposledy jsem je měl na sobě snad jako dítě. Dnes máme naštěstí na výběr ze spousty pohodlnějších typů spodního prádla.

IMG_4636

Ondra (18):

Boxerky zbožňuju a holkám se taky líbí. Alespoň mi to říkají. Jsou poměrně pohodlné a nejsou vidět pod upnutými kalhotami. Pro mě určitě volba numero uno.

Michal (25):

Boxerky se mi nosí nejlíp, protože mi hezky sednou a jsou zkrátka nejpohodlnější. Po většinu dne ani nevíte, že je na sobě máte, a nikdy jsem se nesetkal s kalhotami, které by mi na nich neseděly.

Josef (30):

Zlatá střední cesta. Boxerky nosí ti univerzální lidé, kteří potřebují, aby bylo všechno tak nějak akorát. Pro mě jsou ale až moc univerzální. Nejsou to ani slipy, ani trenky. Prostě kompromis a kompromisy nemám rád.

Arthur (20):

Miluju boxerky, protože drží všechno na svém místě. Pro spoustu příležitostí jsou tou nejelegantnější volbou, a pokud jde o pohodlí, nikdy mě nezklamaly. Mám dokonce sadu podle dní v týdnu. I chlap by měl volbu spodního prádla podrobovat dané příležitosti.

Petr (30):

Určitě ta nejlepší varianta. Neřežou ani neplandají, prostě geniální volba. V mém šatníku mají určitě nejpočetnější zastoupení. Vhodné naprosto k jakékoliv příležitosti. Pod oblek i fotbalový dres. Moje žena už mi naštěstí jiné spodní prádlo nekupuje.

IMG_4633

Ondra (18):

Nikdy bych nespal v jiném spodním prádle. Jsou prostě neskutečně pohodlné a vzdušné. A o tom, že se nejvíc hodí na spaní, svědčí i ta fotka s přeleženými trenýrkami, co mi ukazujete. Něco jiného samozřejmě je, když si přes ně přetáhnete upnuté kalhoty. Potom se všude vyhrnují, zařezávají a to není příjemné.

Michal (25):

Trenkám se vyhýbám. Nedrží pevně kolem stehen, vykasávají se nahoru a řežou mě do intimních partií. Éra hiphopu a volných kalhot, ve kterých se daly alespoň tak nějak nosit, už pominula. Není divu, kdo se na to měl také dívat? Vytáhlé trenky a kalhoty u kolen. Děsný. A k obleku se to nehodí.

Josef (30):

Volnost nade vše. Trenky nosí ti kreativní, co potřebují prostor. Tohle spodní prádlo je nejlepší cestou na sebevyjádření. Jenom jednu variantu mám raději než trenky. Chodit naostro.

Arthur (20):

Tohle nosit absolutně nezvládám. Nedokážu si představit, že mi někdo natáhne takový stan na prdelku. Tyhle motivy také nejsou můj vkus. Raději volím upnutější a elastičtější varianty pánského spodního prádla.

Petr (30):

Trenky jsou super na doma nebo do volnějších kalhot. Nebo na spaní. Pod moc upnutými kalhotami se ale zařezávají a to není moc příjemné. Musí být prostě akorát. Nosil jsem je častěji jako mladší, dnes už jenom zřídka.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články