Právě čtete

Chytré aplikace pro současné i budoucí maminky

5806  
Sdílet: 

Chytré aplikace pro současné i budoucí maminky

Mobil taháme všude s sebou a místo toho, abychom na něm jako obvykle jen zabíjeli čas, můžeme ho díky aplikacím využít i pro dobrou věc, jako je péče o naše děti. Ať dítě potřebujete uspat nebo chcete sledovat, jak prospívá, aplikace v tomto seznamu vám s tím pomohou.

15. 10. 2015 4 min. čtení Redakce
Chytré aplikace pro současné i budoucí maminky

 

nakupni seznam

1.) Nákupní seznam

Papírové nákupní seznamy nechte minulému století! Nyní můžete nakupovat podle aplikace v mobilu, do které si doma naklikáte, co potřebujete obstarat, přidáte požadované množství, dokonce můžete zadat i cenu nebo potraviny naházet do receptu. Nejlepší možností této aplikace ovšem je, že nákupní seznam můžete sdílet s někým, kdo se o nákup může postarat za vás. A na rozdíl od papírového se vám seznam v mobilu nikdy neztratí.

Stahujte zdarma zde:
pro Android

chuvicka biopron

2.) Chůvička biopron

Pro klidný spánek vašeho miminka vám stačí už jen telefon. Vlastně dva telefony: ten váš, chytrý, a pak například pevná linka. Pokud se dítě rozpláče, aplikace vás upozorní zavoláním. Ta zároveň nabízí možnost nahrání pohádky či ukolébavky, dokonce můžete s miminkem i mluvit. Takže se dítě leckdy uklidní jen tím, že uslyší váš hlas, a vy mezitím můžete klidně venčit psa.

Stahujte zdarma zde:
pro Android / pro iPhone

menstruacni kalendar

3.) Menstruační kalendář

Ať už se snažíte otěhotnět nebo se naopak otěhotnění vyhnout, přijde vám vhod aplikace Menstruační kalendář, s jejíž pomocí si můžete hlídat cyklus, vypočítat si ovulaci, a také si zapisovat teploty, nálady, váhu a mnoho dalších zdravotních příznaků. Aplikace se vám poté přizpůsobí a bude vás upozorňovat na ovulaci, periodu i plodnost.

Stahujte zdarma zde:
pro Android

tchibo

4.) Tchibo

Nyní vám neunikne žádná novinka z Tchiba! S aplikací Tchibo si můžete najít jak své vysněné produkty, tak umístění kamenných obchodů. Dokonce si můžete zařídit i zákaznickou kartu, přímo na displeji si zobrazit akce a slevy a ty pak využít v eshopu, přes aplikaci nebo osobně v obchodě.

Stahujte zdarma zde:
pro Android / pro iPhone

babytouch

5.) Babytouch

Pokud jste rodiče v očekávání, bude se vám hodit aplikace Babytouch. S tou si můžete zřídit těhotenský kalendář, jednoduše vybere jméno pro miminko, v sekci seznam připomínek a zdraví se dozvíte potřebné rady a jídelníček vám prozradí, čemu byste se měla vyhnout a co naopak vám a vašemu dítěti prospěje. Najdete zde vše pro to, abyste devět měsíců vašeho těhotenství prožila bez stresu.

Stahujte zdarma zde:
pro iPhone

todays partns

6.) White noise baby

Usne vaše malé dítě spolehlivě v autě nebo při procházce parkem? Pusťte mu přes aplikaci White Noise Baby přesně ten zvuk, který ho ukolébá ke spánku. Vybírat můžete z mnoha zvuků, hluků, dokonce můžete zvolit i oblíbené písně klasické hudby. Pokud naopak potřebujete dítě zabavit na veřejnosti, aplikace nabízí kromě zábavných zvuků i vizuální rozptýlení. Pak si můžete vychutnat i delší posezení u kávy s kočárkem vedle stolu.

Stahujte za cca 25 korun zde:
pro Android / pro iPhone

todays parents

7.) Today’s Parents My Family

Naši rodiče zapisovali důležité kroky v našem životě do knihy s fotkami, dnešní děti můžou mít takovou knihu v digitální podobě. Aplikace Today’s Parents My Family nabízí možnost vytvoření Storybook, kde spojíte fotku či video s textem. Dále si můžete přečíst články nebo si najít videa určená rodičům, a pokud si lámete hlavu s vhodným způsobem, jak naučit děti chodit na nočník, aplikace má pro vás a především pro vaši ratolest zábavnou hru, se kterou se vaše dítě bude na nočník těšit.

Stahujte zdarma zde:
pro Android / pro iPhone

kojeni

8.) Kojení

Do této aplikace si můžete zapisovat jednotlivá kojení, krmení z lahve i výměnu plínky. Tím dostanete ucelený pohled na vývoj a zdraví vašeho miminka. Tyto záznamy jistě při pravidelných prohlídkách ocení i váš pediatr.

Stahujte zdarma zde:
pro Android

pohadky

9.) Pohádky

S aplikací Pohádky můžete společně s dětmi sledovat oblíbené večerníčkové příběhy, jako je Krteček, Bob a Bobek, Pat a Mat nebo také Hurvínek.

Stahujte zdarma zde:
pro Android / pro iPhone

10.) Tchibo svět 

I když Tchibosvět není aplikací ale hrou pro mobily, do tohoto žebříčku se báječně hodí. Přímo na svém displeji můžete získat až 20% slevu na vaše oblíbené Tchibo produkty jednoduše tím, že v bytě rozpoznáte a kliknete na Tchibo zboží. Když jich najdete 20, dostanete zaslouženou odměnu.

Vyzkoušejte zdarma na adrese:
tchibosvet.cz

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články