Právě čtete

Až budete ženě dávat dárek, buďte originální

5502  
Sdílet: 

Až budete ženě dávat dárek, buďte originální

Někoho obdarovávat je umění. Pokud vám, muži, při balení chybí inspirace, podívejte se na pár způsobů, jak jí dát vánoční dárek tak, aby ten největší jste nakonec dostal sám. A pokud vy, ženy, máte doma neoriginálního muže, tak mu tento článek pošlete, aby se v něm zas o kousek přiučil.

9. 12. 2014 3 min. čtení Redakce

Samozřejmě, že bohatá vánoční tabule a naprosté unisono dobré nálady jsou velice důležitými aspekty Vánoc, jenže ani dárky nejsou méně významné. A tady se sice dá zmínit klišé, že nezáleží na tom, co se dává, ale platí pouze v tom případě, že víte, jak se to dává. Drazí muži, nejspíše často slyšíte věty na způsob: „Miláčku, nedělej si starosti,“ nebo: „Miláčku, na tom dárku přece nezáleží.“

Jenže musíte si uvědomit, že jde o takové ty malé ženské lži, při vyslovování kterých ženy (i když občas podvědomě) stejně doufají, že je obdarujete přesně tím, po čem touží, a neodkážete je u toho do obýváku větou: „Máš to tamhle pod stromkem a promiň, neměl jsem čas to zabalit.“
Takže, pojďme si udělat malého průvodce a jako vhodný dárek vyberme šperk. Ten prý v Česku dává jen málo mužů.

1) Na velikosti záleží

Určitě si vybavujete ženské romantické filmy. Mezi naprosto ikonické scény patří rozbalování obrovské krabice, ve které se nachází menší, a v té zase menší… a tak dál do té doby, než zvědavostí napjatá žena vyndá tu nejmenší krabičku, ve které najde snubní prsten. Tímhle už ale nepřekvapíte právě kvůli tomu, že tento trik každá žena zná, a pokud v té nejmenší krabičce nenajde prsten nebo náušnice, tak vyjde veškerá vaše práce nazmar. Zkuste to jinak! Chcete jí dát něco většího? Začněte tou nejmenší krabičkou. Dejte do ní něco běžnějšího, například kosmetiku nebo hezkou ozdobnou krabičku, která se bude vydávat za dárek. Připravte si několik balení různé velikosti a nechte ji to rozbalovat od té nejmenší. Až do rukou dostane tu finální, po těch maličkostech bude rozhodně překvapená.

IMG_9225

2) Indicie nemají chybu

Počkejte si, až skončí večeře, děti ulehnou do postele. Poproste svou drahou polovičku setrvat v jedné místnosti, zatímco vy nachystáte tu druhou. Před tím si pečlivě připravte lístečky s indiciemi, kde má svůj dárek hledat. Udělejte z nich cestičku, zapalte romantické svíčky, dárek pečlivě ukryjte v místě, kde ho nemůže čekat, o to víc se zvýší její soutěživost při hledání. Není nic lepšího než pokoření rutiny a umění překvapovat!

3) Sedíš na tom

Tento způsob obdarování ocení hlavně žena se smyslem pro humor. Snad ji znáte dost dlouho na to, abyste to odhadli. „Zlato, sedíš na tom!“ Žena se lekne, vyskočí, pak bude chvíli zmatená a vy jí řeknete, že se dárek ukrývá pod židli (před tím musíte ten náramek od Swarovski pečlivě přilepit pod sedátko, aby nevykoukával). No uznejte, takhle jste ještě nikomu dárek nedali.

4) Pro ty, kterým záleží na částce a hodnotě

V tomto případě není nic snadnějšího, než ženu zmást. Řekněte jí, že celé prázdniny chcete strávit jenom s ní na pohovce a koukat na pořady Jiřího Krampola. Anebo že pojedete na chatu obdivovat klid zimní krajiny. Její zoufalství bude natolik velké, že až ji jednoduše přimějete zavřít si oči, natáhnout ruce, položíte jí do dlaní obálku s romantickým výletem a tam jí ještě uděláte překvapení, budete ten nejlepší muž na planetě! Zaručeně!

5) Stará dobrá romantika

Večer jste se domluvili, že jste moc unavení na to, abyste si vyměňovali dárky, tvářili se u toho nadšeně a pak šli normálně spát? Pak nemáte nic snadnějšího, než jí udělat snídani do postele tak, jak to má ráda z filmů: káva, čerstvý pomerančový džus, makronky, cheesecake, palačinky (anebo snad kompletní britskou snídaní?). Tady pozor, musí to být opravdu to, co miluje! A pak ji překvapíte hezky zabaleným dárkem. Nic více romantického v ten konkrétní okamžik už být nemůže.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články