Právě čtete

Vytvořte si originální adventní kalendář

11064  
Sdílet: 

Vytvořte si originální adventní kalendář

Zapomeňte na čokoládové kalendáře. Jestli máte doma netrpělivé potomky, zpříjemněte jim čekání na Ježíška vlastním originálním kalendářem, do kterého můžete schovat nejrůznější dárečky. Papírový strom navíc můžete použít i příští rok.

16. 11. 2015 1 min. čtení Minty Finty
Vytvořte si originální adventní kalendář

 

IMG_1203

Budete potřebovat:

papírový adventní strom Tchibo
sadu barevných fixů
barevné washi tapes
nůžky

Postup:

Letošní Vánoce jsou v Tchibo kreativní. V obchodech naleznete spoustu krabiček a sáčků, sad barevných fixů, kde nechybí 3D fixy, ani ty v slavnostních odstínech zlaté a stříbrné, vánočně laděné washi tapes a hlavně tenhle vzrostlý strom, který v sobě skrývá 24 krabiček na dárečkové drobnosti. Je čistě přírodní s barevnými čísly, ale já se ho rozhodla pořádně vyzdobit.

Je jen na vás, jestli všechna okénka pomalujete, polepíte barevnými páskami nebo je necháte tak, jak jste je koupili v obchodě. Zapojte děti a stejně jako zdobíte perníčky, nazdobte si každý svoji krabičku s překvapením. Lepte, malujte puntíky nebo hvězdičky a nezapomeňte na nálepky s čísly. Potom už stačí vymyslet 24 dárečků, které ukryjete do každého z okének. Čekání na ty pod opravdovým stromkem nakonec nebude tak hrozné. :)

IMG_1204

IMG_1206

IMG_1208

IMG_1209

IMG_1514

Dejte nám do komentářů vědět, jaký adventní kalendář dáváte svým dětem vy? :)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články