Právě čtete

Pomocníci pro organizaci nejen do koupelny

9489  
Sdílet: 

Pomocníci pro organizaci nejen do koupelny

Byt či dům je místo, kde se máte cítit v první řadě bezpečně a příjemně, a nezáleží na tom, jestli se jedná o byt, který vám patří, nebo jste v něm jen jako nájemníci. Všimli jste si někdy, jak prostředí ve kterém žijete, ovlivňuje váš život, náladu a to, jak se celkově cítíte?

27. 7. 2015 2 min. čtení Simona Švarcová
Pomocníci pro organizaci nejen do koupelny

U mě se to má tak, že když mám doma nepořádek, automaticky mám náladu pod psa. Zato když mám doma uklizeno a vše je uložené na svém místě, cítím se skvěle. Někdy přemýšlím nad tím, jestli to náhodou není obráceně a jestli to není spíš náhodou tak, že když mám špatnou náladu, tak automaticky nemám chuť ani na uklízení a obráceně, ale ještě jsem nepřišla na to, jak je to doopravdy.

Proto se snažím věnovat organizaci domova hodně času a neustále hledám vychytávky, kterými bych si život usnadnila a zpříjemnila. Jakožto žena, která o sebe dbá, trávím hodně času v koupelně a u svého kosmetického stolku, kde mám uloženou většinu svého beauty arzenálu a doplňků.

1445

Nejdůležitější věcí, která mi nesmí chybět, je kvalitní kosmetické zrcátko. To moje má součástí i odkládací misku, na kterou si ukládám své oblíbené šperky od FREYWILLE a parfémy, které aktuálně používám. Ty se během roku postupně mění, podle toho jestli je zima, kdy používám spíše těžší, výraznější parfémy, nebo léto, kdy nedám dopustit na pudrové a květinové vůně.

V létě také střídám hodinky a brýle a většinou se snažím ladit barvu kovu – takže když mám zlaté hodinky, dávám přednost brýlím se zlatými obroučkami a naopak. Pokud to máte podobně, určitě si pořiďte na brýle a hodinky krabičku, do které je bezpečně uložíte a budete je mít pohromadě. Ušetříte tak ráno čas s výběrem a hledání doplňků po celém bytě.

1389

Stříbrné šperky Pandora a Tiffany & Co. mám uložené na malé mističce z H&M, která imituje mramor, a na prstýnky jsem si pořídila vtipného stříbrného králíčka, jehož uši slouží jako držáček. Kosmetické štětce si pak ukládám do bytelného stojánku, který se dobře čistí a u kterého se nemusím bát, že se mi jen tak rozbije, jako se mi to stalo u obyčejného plastového stojanu.

1401

Poslední vychytávkou, na kterou nedám dopustit, je chytrý zásobník na vatové tyčinky, který díky jednoduchému systému zavírání uchová vaše tyčinky daleko od prachu a všech nečistot. Líbí se mi, že když je zavřený, vypadá díky kombinaci bílého plastu a dřeva čistě a minimalisticky.

1454

Jsem moc zvědavá, jaké vychytávky používáte pro organizaci svých koupelnových a kosmetických potřeb vy. Tak mi je napište dolů do komentářů. :)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články