Právě čtete

Oslavte s námi Mezinárodní den kávy

4604  
Sdílet: 

Oslavte s námi Mezinárodní den kávy

Máme se rozhodně na co těšit, a abychom si to užili ještě o něco lépe, v Tchibo kamenných i internetových obchodech můžeme v prvních dvou říjnových týdnech využít akci 2 + 1 na veškerou mletou kávu Tchibo. Vyberte si podle chuti a užívejte si jedinečné sváteční atmosféry.

29. 9. 2017 2 min. čtení Redakce
Oslavte s námi Mezinárodní den kávy

Milovníci kávy, třeste se, už je to tady! 1. říjen, den, kdy spolu všichni se šálkem v ruce oslavíme svoji společnou lásku silnou jako hořká káva, se blíží mílovými kroky. Ať už doceňujeme jednoduchou a plnou chuť ristretta, či preferujeme slaďoučké latté se skořicí, Mezinárodní den kávy nás spojuje a Tchibo to dobře ví. Právě proto se rozhodlo, že tento výjimečný den oslaví společně s námi a během následujících dvou týdnů pro nás jako malý dárek připraví 5 kávových receptů, které vám jako inspirace poslouží nejen při pořádání přátelského posezení, ale i jako občerstvení na divoký večírek či k dlouhým rozhovorům s nejlepší kamarádkou. Mňam!

Kávová granita

První recept nás naladí na sladké zpestření dne v podobě kávového desertu granita. Jeho výjimečnou chuť můžete sladit s šálkem výrazné silné kávy.

Přehrát znovu

Ledová káva

Osvěžující chuť ledové kávy se hodí nejen pro ochlazení v horkých letních dnech, díky tomuto receptu si ji můžete užívat celoročně, ať už sami nebo ve společnosti vašich přátel.

Přehrát znovu

Coffee tonic

V tomto videu se přesuneme na divoký večírek, během něhož můžeme přátelům připravit jedinečné a krásně barevné pohoštění coffee tonic.

Přehrát znovu

Kávový cheesecake

Tento recept je jako stvořený pro mlsouny toho největšího kalibru. Oslaďte si život kávovým cheesecakem.

Přehrát znovu

Espresso biscotti

Tento kávový chlebíček vám zaručeně zvedne náladu. Ať už k polední svačince, nebo jako občerstvení k odpolední kávě, přípravy jistě litovat nebudete.

Přehrát znovu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články