Právě čtete

Zlepšovák: Krájejte rajčata jako profík

13558  
Sdílet: 

Zlepšovák: Krájejte rajčata jako profík

Cherry rajčata jsou kouzelná zelenina a to hlavně pro svou velikost a hravý tvar. Je pravda, že se v posledních několika letech stala naprostým hitem. Proč vlastně? Odpověď je jednoduchá – chutnají skvěle a rozzáří jakékoliv jídlo. Pokud patříte mezi začínající kuchtíky, ať už dobrovolně či nikoliv, a chcete ozvláštnit jinak naprosto běžný chod, není nic snadnějšího, než při servírování hodit pár těchto plodů jako třešničku na vrchol jídla.

10. 11. 2014 1 min. čtení Redakce
Zlepšovák: Krájejte rajčata jako profík

Pokud ale nepatříte mezi kuchtíky začínající, a víte, že kysaná smetana sem tam obsahuje škrob a že granátové jablko má kouzelnou moc, s cherry rajčátky jistě dokážete divy. Určitě víte, že v kombinaci s tymiánem jsou neodolatelná a že nakrájená jsou ještě hezčí. Ale jak nakrájet větší množství těchto malých rajčátek, neušpinit si novou zástěru a neprat se pak s kocourem, který byl rychlejší než vy a našel zakutálenou zeleninu dřív? Podívejte se na video. A hned zjistíte, jak na to nejen jako profík, ale i jako naprostý šéf nedělního odpoledne.

Teď už jste mistři krájení a můžete si třeba připravit jednoduchý, ale vynikající recept mangoldový salát. Na ten budete potřebovat listy mangoldu bez řapíků, rozpůlená rajčátka, sýr feta, kolečka červené cibule, kapku olivového oleje a čili papričku. Voilà!

Přehrát znovu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články