Právě čtete

V Tchibo výzvě jsme si vyzkoušeli recept, na který jsme si dosud netroufli

3269  
Sdílet: 

V Tchibo výzvě jsme si vyzkoušeli recept, na který jsme si dosud netroufli

Se vzpomínkami se často pojí i vůně, a ta nejlepší vůně, kterou si z dětství vybavíme, pocházela z babiččiny nebo máminy kuchyně. Koláč čerstvě vytažený z trouby nebo výborná svíčková, které dodnes máme v paměti, se postupem času staly kulinářskými cíli, na které si málokdo z nás troufne. Tento strach z nedokonalého výsledku jsme se rozhodli poslední měsíc díky Tchibo výzvě překonat a vyzkoušet recept, na který jsme si nikdy netroufli. Jaký recept nahání hrůzu vám?

13. 7. 2017 2 min. čtení Redakce
V Tchibo výzvě jsme si vyzkoušeli recept, na který jsme si dosud netroufli

Tereze Chlebovské, která je ambasadorkou celé výzvy, s touto výzvou pomohla maminka jejího novomanžela, tchyně Iva, která dokonce s nápadem upečení fitness koláče přišla. Sama si na něj Tereza ovšem dosud netroufla. Spojila tak návštěvu Ivy se zadáním nové Tchibo výzvy a daly se do pečení společně. Vznikl tak zdravý koláč, kde cukr nahradily višně, dále mák a tvaroh. Všichni si pochutnali, jen manžel by prý ocenil něco sladšího a méně zdravého.

Zadání aktuální výzvy bude na Facebooku Tchibo vyvěšeno v sobotu 15. července. Pokud se budete chtít také zapojit a zároveň vyhrát poukaz na nákup v Tchibo v hodnotě 1500 Kč, nahrajte fotku či video z plnění výzvy na Instagram s hashtagem #TchiboVyzva. Pokud Instagram nemáte, nahrajte fotku do komentářů na Facebook Tchibo.

Všechny vaše příspěvky na Facebooku i na Instagramu jsme si prošli a moc vám za ně děkujeme. Všechno to vypadá moc chutně, doufám, že to stejně i chutnalo. ;) Rozhodování o výherci této výzvy bylo proto velmi složité. Nakonec padlo rozhodnutí a jméno vítěze se brzy dozvíte na Facebooku Tchibo. Na některé lahodné a složité recepty se můžete podívat zde.

Příspěvek sdílený Vera (@vera.gayd),

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články