Právě čtete

Oblékejte děti do biobavlny

3040  
Sdílet: 

Oblékejte děti do biobavlny

Asi všechny matky se shodnou, že u dětského oblečení je rozhodující pohodlí a praktičnost. Většina módních výstřelků nebo načančaných nepohodlných kousků končí na dně šatníku, jelikož se bojíme, aby je děti nezničily nebo je prostě nechtějí nosit. Oblečení by mělo být prodyšné a příjemné na dotek.

26. 6. 2015 2 min. čtení Sexy Mamas
Oblékejte děti do biobavlny

Obchodní domy a supermarkety jsou plné věcí s oblíbenými motivy za pár kaček, lidé tak často nehledí na materiál, což je chyba. Dětská pokožka je mnohem citlivější než ta dospělácká, a co si budeme povídat, ani my „velcí“ se necítíme dobře v umělých materiálech, ať vypadají sebelépe, natož pak děti. O zdraví pokožky nemluvě… U dětí bychom tedy měli hledět především na materiál. Bez velkých diskuzí, nejlepší volbou je bavlna, ideálně ta organická nebo bio. Ta je nejen příjemná, ale také zdravotně nezávadná a navíc šetrná k životnímu prostředí. Ať už jde o volnočasovou módu jako tepláčky nebo legíny, košile či šaty nebo třeba pyžámko, u kterého je pohodlí předpokladem dobrého spánku, bavlna je vždy dobrou volbou. Hlavně pro ty nejmenší.

Ne vždy je ale bavlna na místě. Třeba oblečení do deště je velmi specifické. Zde se dbá především na nepromokavost, větruvzdornost, ale ideálně zároveň také prodyšnost. I toto funkční oblečení seženeme z dobrých lehkých materiálů.

Asi vás napadne, že kvalitní oblečení, natož to v biokvalitě, musí být drahé. A když ne drahé, pak ošklivé ve jménu batiky. Kdepak… :)

příjemné dětské pyžámko Tchibo z ekologicky vypěstované bavlny pro holky
příjemné dětské pyžámko Tchibo z ekologicky vypěstované bavlny pro kluky
lehká dětská bunda do deště Tchibo, tričko GAP, kalhoty Tchibo
šedé body Tchibo z ekologické bavlny
růžové body s dlouhým rukávem Tchibo z ekologické bavlny, kalhoty a ponožky vlastní
příjemné dětské pyžámko Tchibo z ekologicky vypěstované bavlny pro holky

Foto: www.edithphoto.com

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články