Pokud ale nepatříte mezi kuchtíky začínající, a víte, že kysaná smetana sem tam obsahuje škrob a že granátové jablko má kouzelnou moc, s cherry rajčátky jistě dokážete divy. Určitě víte, že v kombinaci s tymiánem jsou neodolatelná a že nakrájená jsou ještě hezčí. Ale jak nakrájet větší množství těchto malých rajčátek, neušpinit si novou zástěru a neprat se pak s kocourem, který byl rychlejší než vy a našel zakutálenou zeleninu dřív? Podívejte se na video. A hned zjistíte, jak na to nejen jako profík, ale i jako naprostý šéf nedělního odpoledne.
Teď už jste mistři krájení a můžete si třeba připravit jednoduchý, ale vynikající recept mangoldový salát. Na ten budete potřebovat listy mangoldu bez řapíků, rozpůlená rajčátka, sýr feta, kolečka červené cibule, kapku olivového oleje a čili papričku. Voilà!