Právě čtete

Kofeinová voda, která vás udrží ve střehu i v nejnáročnější den

3702  
Sdílet: 

Kofeinová voda, která vás udrží ve střehu i v nejnáročnější den

Coffizz je tady ve chvílích, kdy potřebujete povzbudit a kávy už bylo dost. Doplňte energii funkční vodou s ovocnými příchutěmi!

17. 8. 2021 1 min. čtení Redakce
Kofeinová voda, která vás udrží ve střehu i v nejnáročnější den

Když se potřebujeme soustředit při dlouhé jízdě autem, během učení nebo hledáme vzpruhu ve chvílích, kdy si lámeme hlavu nad zapeklitým úkolem v práci, často je naším perfektním a funkčním společníkem hrnek dobré kávy. Jenže i kávy se v náročnějším období dá přepít a člověk začne prahnout po něčem více osvěžujícím. Obzvlášť ve chvílích, kdy se přehoupne poledne a vy se s nedostatkem energie potřebujete ještě chvilku koncentrovat. Pro tyhle momenty je tady novinka od Tchibo, kofeinová voda Coffizz, která zvládne obojí – povzbudí a zároveň výborně osvěží!

voda s kofeinem coffizz

I když tahle funkční pramenitá voda po kávě vůbec nechutná, ani jako káva nevypadá, je nabitá silou dvou espress – obsahuje celých 150 mg přírodního kofeinu. Ten pochází ze zelených zrnek 100% kávy Tchibo Arabica.

Možná se ptáte, jak je možné, že je tahle voda kofeinová a přesto s kávou kromě povzbudivé síly nemá zdaleka nic společného. Je to jednoduché. Kofein není nositelem chuti ani barvy. Kofeinová voda Coffizz je tak na pohled i co se chuti týká k nerozeznání od klasických ochucených pramenitých vod.

funkční voda s kofeinem coffizz

Zahnat žízeň a doplnit energii můžete na prodejnách Tchibo s výběrem ze dvou příchutí. Můžete si vychutnat Coffizz s exotickou příchutí maracuja, nebo osvěžující ověřenou dvojici citron a máta, se sníženým obsahem cukru.

Kterou ochutnáte jako první? :-)

Novinka od Tchibo: Kofeinová voda Coffizz

Novinka od Tchibo: Kofeinová voda Coffizz

Ochutnejte pramenitou vodu se sílou kofeinu odpovídající dvojitému espressu. Ve dvou příchutích na prodejnách Tchibo, v široké síti supermarketů i na benzinových stanicích.

Najít nejbližší prodejnu
Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články